Київ
Досягнення 2020
31.12.20
159

Досягнення 2020

💜 Не хочемо лишати 2020 у скарбничці поганих спогадів. А спішимо подякувати. Адже саме 2020 відкрив нам нашу силу, адаптивність та цілеспрямованість. Не будемо підводити підсумки, а пригадаємо моменти, що стали новим стартом для космічного польоту, адже:
✔ В умовах турбулетності ми відкрили дві нові школи, щоб ще більше українських дітей отримували сучасну актуальну освіту на території нашої країни.
✔ Підтвердили статус офіційного центру з підготовки до Кембризьких іспитів Cambridge English Qualifications (FCE, PET, KET, Young Learners: Starters, Movers, Flyers), що стало свідченням того, що КМДШ дотримується світових стандартів у викладанні англійської мови та підготовці до міжнародних іспитів.
✔ Запустили три профорієнтаційні факультети, аби учні мали можливість спробувати власні сили у різних професіях та мати потужний бекграунд для навчання та діяльності після випуску зі школи.
✔ Провели PROJECT FEST у Києві та захистили 12 проєктів, на яких представили креативні ідеї, що сприятимуть розвитку як школи, так і суспільства в цілому.
✔ Об’єднали зусилля з бізнес-, медіа- та освітніми партнерами, щоб дати учням ще більше можливостей для самореалізації.
✔ Провели Освітній форум, щоб поділитися найкращими практиками та розвивати українську освітню спільноту.
✔ Відкрили дві нові сучасні бібліотеки, щоб розвивати культуру читання та щоб в КМДШ-школах було ще більше простору для творення ідей та корисного проведення часу.
✔ Взяли участь у Всеукраїнській імітаційній грі-моделюванні місцевих виборів для дітей та молоді М18, щоб сприяти розвитку наших учнів як свідомих громадян своєї країни.
✔ Запустили KMDШ shop, щоб бути ще й стильними.
✔ Провели декілька дебатних турнірів англійською мовою, щоб натренувати навички дебатування, моніторингу, вміння захистити власну точку зору, та щоб цей досвід застосувати у подальшій професійній діяльності.
✔ Відкрили затишне шкільне кафе, щоб перерви були ще солодші та затишніші, а батьки, чекаючи свої юних дослідників зі школи, могли порадувати себе чашкою ароматної кави.
✔ Запустили багато гуртків та клубів, щоб не обмежувати учнів у виборі напрямків розвитку, а сприяти виявленню талантів та здібностей кожного школяра.
✔ Згуртувалися всією КМДШ-team та надіслали новорічні подаруночки дітям, бабусям та дідусям, щоб новий рік для них також був святом та щоб зробити наш світ трішки добрішим.
✔ Стартували з програмою розвитку учнівського самоврядування, щоб мотивувати учнів приймати більше самостійних рішень та генерувати більше креативних ідей.
✔ Склали аудіо та відео казку для самотніх бабусь і дідусів, провели відео зустріч з бабусями приватного будинку для літніх людей. По завершенні карантину плануємо продовжити ініціативу у форматі офлайн, щоб літні люди відчували, що вони не самотні, а мають надійну підтримку.
✔ Багато навчалися разом з командою, підкорювали нові платформи, щоб з кожним днем ставати ще кращими та освоїти більше сучасних інструментів для навчання.
✔ Провели багато рефлексій як з учнями, так і з командою, щоб завжди бути в балансі та вміти знаходити опори в будь-яких ситуаціях.
✔ Представили першу новорічну онлайн-виставу, щоб подарувати частинку тепла та віри в новорічну казку кожному з вас.
✔ У 2020 ми випустили перший 11 клас, випускники якого отримують вищу освіту в різних куточках світу та показують відмінні результати. І ми цим дуже пишаємося та вважаємо ТОП-досягненням 2020.
Як бачимо – це не підсумки, а супер-старт. Тож, прямуємо далі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: