Київ
Екскурсії школами КМДШ. Київ та Львів
21.08.20
121

Екскурсії школами КМДШ. Київ та Львів

Батьки київських та львівських школярів мають можливість відвідати екскурсії новими школами КМДШ. Це як дні відкритих дверей, але для невеликих груп.

Зареєструватися на екскурсію школами можна на головній сторінці сайту.

Будівлі шкіл мають площі більше 7 тис.м2 кожна. Інноваційні лабораторії, просторі навчальні класи, величезні коворкінги для захистів проєктів, спортзали, креативні зони відпочинку, kid’s cafe (в якому школярі будуть харчуватися тричі на день), кабінети інформатики з інноваційним обладнанням, сучасні бібліотеки. Тут створені всі умови для того, щоб дітям було цікаво навчатися та зростати впевненими особистостями, які вміють приймати самостійні рішення. У батьків є можливість прийти на екскурсію школою та переконатися самим. Потрібно лише заповнити реєстраційну форму і погодити з менеджером дату дня відкритих дверей.

Ми прагнемо, щоб кожен учень мав достатньо знань, досвіду, впевненості та приймав рішення на основі цінностей для того, щоб робити власний вибір та творити своє майбутнє. Тому в КМДШ працює команда справжніх професіоналів. Викладацький склад – це кваліфіковані вчителі та тьютори, які люблять працювати з дітьми, застосовуючи креативні підходи. Вчителі постійно освоюють інноваційні методики роботи, до кожного заняття готуються як до справжнього проєкту, спонукають дітей працювати в командах, вчать та показують приклад якісної взаємодії. Від професіоналізму та креативності викладацького складу залежить успіх не лише у навчанні, а й у становленні дітей як особистостей. 

На зустрічі в КМДШ менеджер з комунікацій детальніше розповість про навчальні підходи, проведе екскурсію школою, батьки зможуть зазирнути в кожен кабінет, прогулятися коридорами та територією. На екскурсії можна буде не тільки оглянути будівлю школи, а й дізнатися вичерпну інформацію про програму КМДШ, отримати відповіді на актуальні запитання та одразу зареєструвати дитину на вступ.  

Запрошуємо на екскурсію КМДШ-школами. Участь безкоштовна, реєстрація обов’язкова. Після відправлення форми менеджер зв’яжеться з кожним з батьків, щоб погодити дату та час зустрічі.

Зареєструватися на екскурсію школами можна на головній сторінці сайту.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: