Київ
КМДШ в Іспанії. Як ми ділилися досвідом з іноземними колегами
07.11.19
245

КМДШ в Іспанії. Як ми ділилися досвідом з іноземними колегами

Ще раз мали можливість переконатися, що досвід КМДШ важливий на міжнародній освітній арені. Цього разу – Іспанія.

Ділилися досвідом з педагогічним та учнівським колективом Української Суботньої Школи «Лідер» в місті Мурсія, Іспанія. З цією важливою місією до теплої країни відправилася наша чудова КМДШ-амбасадор – пані Лідія Фісунова.

«Українцям, які переїхали до Іспанії, важливо отримувати саме українську освіту – якісну та ґрунтовну – навіть знаходячись за тисячі кілометрів. Це дуже круто! Щаслива, що можу ділитися досвідом КМДШ та надихати наших іноземних колег на нові досягнення.»

Навчальна експедиція пані Лідії розпочалася із зустрічі з директором школи Тетяною Авраміді та президентом Асоціаціі Украінців Мурсіі Ларисою Пономаренко. Обговорювали з якими освітніми труднощами стикається українська діаспора в Іспанії, шукали шляхи вирішення та покращення освітньої ситуації, а на наступний день перейшли до практичного запровадження.

Зустріч з педагогічним колективом та більше п’яти майстер-класів від пані Лідії надихнули вчителів та подарували дієві кейси для подальшого застосування. Розглядали новітні методики та технології навчання, поговорили про важливість розвитку емоційного інтелекту, особливу увагу приділили інтеграції та методу хвильових занурень, розглянули досвід навчання у КМДШ. Зустріч була неймовірно цікавою, адже ніхто навіть не помітив, що вона затягнулася до пізньої ночі. 😊

А на наступний день – декілька інтегрованих занять у 3,4,10 та 11 класах від пані Лідії.

Дякуємо за чудову можливість поділитися корисним досвідом. Щастя та відчуття відповідальності переповнює. Адже КМДШ – це любов не тільки в Україні, а вже й у світі. Чекаємо наших колег з візитом у нашій школі!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: