Київ
Міжнародний досвід. Про що ми говорили з гостем – директором однієї з кращих латвійських шкіл
11.07.19
124

Міжнародний досвід. Про що ми говорили з гостем – директором однієї з кращих латвійських шкіл

Весною до латвійської школи Лауренчі відправилася з візитом вчитель молодших класів у КМДШ – Лідія Фісунова. З цього моменту і почалася наша взаємна любов з цим неймовірним навчальним закладом. Раді вітати у Києві Kristaps Zalais, наймолодшого у Латвії директора школи, який власним прикладом надихає освітян своєї країни. І нас надихнув!

Трохи цікавинок про школу Лауренчі

Kristaps Zalais про КМДШ:

«Назва школи дуже відповідає її наповненню. Те, що це Креативна Міжнародна Школа для дітей, видно на кожному кроці. Інтер’єр, кабінети, різні яскраві куточки, ігрові та творчі зони – все свідчить про неймовірну креативність та турботу про учнів. Впевнений, що дітям дуже подобається, вони із задоволенням проводять тут час і, мені здається, навіть інколи не хочуть повертатися додому. Тут цікаво!

Я вважаю, що різноманітність занять, інтер’єр, наповнення школи, різні креативні деталі сприяють розвитку дитини як особистості і кожен учень може обрати те, що його цікавить найбільше – музику, фінанси чи історію. 

Мені подобається, що тут немає стереотипу, що математика вивчається тільки на математиці, або що математика – це тільки цифри і все. В мене дуже гарне враження про школу, тут кожен навчальний день насичений цікавими активностями і це дуже круто

Раді вітати в гостях справжнього професіонала, директора школи, яка за своїми цінностями багато в чому співзвучна з нами. Щасливі мати однодумців у різних куточках світу. Години розмов про важливе та дуже глобальне, обговорення нових ідей, плани на майбутнє. Дякуємо за теплий та насичений візит. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

 

*Фото: gallery.world


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
20.07.17
79
Корисні статті
Зростаємо разом із дітьми!
20.04.17
587
Корисні статті
Edutainment як принцип навчання
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: