Київ
Мовний спортивний табір у Закопане
20.01.20
109

Мовний спортивний табір у Закопане

Нещодавно кемпери з КМДШ відвідали неймовірне містечко Закопане, що у Польщі. Закопане – один з кращих гірнолижних курортів Польщі, розташований у підніжжі Татр.

Ця мандрівка стала особливою для дітей, бо саме у цьому колоритному місті багато кемперів вперше стали на лижі та сноуборд! До того ж, мандрівка була насичена заняттями з англійської мови разом з native speakers.

На кемперів чекала екскурсія до Кракову – казкового міста замків.

 

Даша Пуріш, 8 клас“У таборі була цікава і різноманітна програма, ми ні на хвилину не встигали засумувати. Ми каталися на лижах та сноубордах з інструкторами, які допомагали нам покращити наші навички катання, а екскурсії по місту були цікавими. Уроки з native speaker-ами були веселими, але це не було як навчання, ми просто спілкувалися на різні тематики. Різдво припало як раз на час нашого перебування у таборі, тож ми мали Різдвяну вечірку. У нас щовечора були конкурси або дискотеки. Особисто я не дуже люблю дискотеки, але конкурси були справді класні, наприклад, такі як відоме телевізійне шоу «Хто зверху?» або «Вгадай мелодію». Вожаті у таборі були чудові. Вони розуміли наші потреби і легко знайшли з нами спільну мову. Приємно здивувало харчування. Їжа була дуже смачною, тож всі їли з задоволенням. Особливо сподобався сніданок у вигляді шведського стола та смачні (і солодкі) полуденок і друга вечеря. На умови проживання скаржитися не можу, лише Wi-fi був поганим, але сидіти в телефонах в нас зовсім і не було часу.”

Оглядовий майданчик на горі Губалувка подарував неймовірні зимові краєвиди і суперові фото на фоні.

А ще наші кемпери неймовірно провели час на вечірках, у аквапарку та на різноманітних конкурсах!

Дякуємо Закопане!💗


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: