Київ
Онлайн-завершення навчального року. Як це було
01.06.20
31

Онлайн-завершення навчального року. Як це було

Перший онлайн-фестиваль в честь завершення навчального року “Етно.Весна” відбувся 29 травня у Львові! Це було справжнє свято весни. Ми стали свідками унікального дійства – наші учні наповнили орнамент своїми барвами. Ми з командою КМДШ створили новий обряд, нову традицію. Тепер цей народний символ засіяв нашими кольорами.

А ще фестиваль дав змогу почути і побачити тих, хто кожного дня відчиняв двері до нових знань та розвитку! І навіть дистанційно тримав віртуальні двері відчиненими. Свої привітання учням передали вчителі кафедри початкових класів, кафедри STEM, вчителі іноземних мов, хранителів слова – вчителі гуманітарної кафедри, вчителі кафедри розвитку.

Усю цю енергетику, концентрацію радості і любові доповнив виступ гурту Torban – втілення народної душі, справжньої, глибинної, драйвової і світлої, який закликав весну разом з нами своїми веснянками!

Переглянути трансляцію

КИЇВ

Серія онлайн-вечірок, креативні відео-ролики від учнів, плакати та візуалізація спогадів. Завершення цього навчального року було дуже зворушливим.

Слова подяки через екран, побажання гарно провести канікули, про плани на літо не забули поговорити та як завжди поставити цілі. Бо ж потім на заняттях з “Я-особистість” будемо все ретельно аналізувати.

І хоч ми не мали змоги як завжди обійнятися, знаємо, що зможемо це зробити в майбутньому. Попереду нова сторінка історії наших КМДШ-шкіл.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: