Київ
Осінні табори в КМДШ Києва та Львова
05.11.18
83

Осінні табори в КМДШ Києва та Львова

Канікули мрії, які вони?

На осінніх канікулах у КМДШ Києва та Львова проходили проектно-інтелектуальні табори з насиченими навчальними, розважальними, пригодницькими, креативними програмами.

А ще КМДШата відправилися у дослідницьку мандрівку до Польщі!

Якими діти запам’ятали осінні канікули від КМДШ:

КМДШ. Київ

Проектно-інтелектуальний табір JUMANJI подарував КМДШатам незабутню мандрівку та екстремальні пригоди. Кожен ранок ми розпочинали із запальних танців, а потім… Діти мандрували Джунглями, зіштовхнулись із перешкодою у вигляді павутини, через яку потрібно було пробратись та здобути кристал, переправилися через річку, пройшли небезпечний шлях із ліанами, квест «Як не потрапити в пащу акули», подорож слідами динозаврів. Не всім дорослим це під силу! А завзяті КМДШата справились на відмінно. З такими мандрівниками хоч гори звертай!

Окрім пригод, на КМДШат чекала творча робота в арт-студії, робототехніка, speaking-club, лідерські психологічні ігри, майстер-класи з кулінарії, твістингу, влоггерства, фокусів та мейкерства. Діти брали участь в наукових експериментах, побули палеонтологами, вивчали скелети динозаврів та відтворювали їх у мініатюрі, а ще веселились на запальних вечірках. Програма МАКСИМУМ виконана на 5+. Попереду зимові пригоди та безліч нових сюрпризів!

Фотозвіт день 1
Фотозвіт день 2
Фотозвіт день 3
Фотозвіт день 4
Фотозвіт день 5

КМДШ. Львів

Проектно-інтелектуальний табір «Я це люблю» став справжньою бізнес-пригодою. Учасники занурились у бізнес-світ Львова, мандруючи мережею успішних закладів міста та сучасними компаніями.

КМДШата створювали модель власного ресторану, рахували, займались дизайном, складали бізнес-план, створювали та реалізовували рекламні кампанії. Діти дізнались багато маркетингових секретів, за допомогою яких просували власні проекти. Учасники табору провели експеримент «Знак якості», щоб визначити якісний та смачний шоколад.

Програма табору на 100% спонукала дітей до творчості, самовираження, розумової та фізичної активності. Усе було саме так, як МИ ЛЮБИМО. До нових яскравих пригод у зимовому таборі!

Фотозвіт 1
Фотозвіт 2
Відеозвіт

Дослідницька мандрівка «STEM po Polsku» до Кракова. КМДШ. Львів

Мандрівка до Польщі була активною, насиченою та веселою. КМДШата відвідали:

– Ogród Doświadczeń im. St. Lema (поринули у світ фізики і фізичних явищ);

– інтерактивний музей історії Кракова Podziemia Rynku w Krakowie (дізналися, як виглядало місто, починаючи з VIII століття та спробували себе в професії археолога та історика);

– Muzeum Inżynierii Miejskiej (побачили перші Краківські трамваї, спробували свої сили на фізичному дитячому майданчику і провели досліди в інтерактивній частині музею).

Протягом поїздки діти дізнались багато цікавих історій та легенд про місто, поповнили словниковий запас та взяли участь у навчально-пізнавальних квестах. У такий спосіб ми дослідили та відкрили для себе нове місто. Далі буде…

Попереду нові пригоди. Зима – казковий період, і КМДШ.Табори будуть схожі на казку. Приєднуйтесь!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: