Київ
Осінній табір у Кракові разом зі школою КМДШ!
26.11.19
225

Осінній табір у Кракові разом зі школою КМДШ!

Осінні канікули створені для чудових мандрівок! Саме тому наші кемпери відвідали Краків, історичне місто Польщі, у якому натхнення б’є через край. До речі, нам воно дуже знадобилося, бо кемп цього року був тематичний – ми знімали фільм у власній таборовій студії.

День 1

Першого дня ми вже встигли познайомитись одне з одним, а також провели перше заняття у медіа студії. Кемпери присвятили час новим друзям та обмінялися insta аккаунтами 🙂

День 2

Другий день осінньої зміни подарував нам багато нових емоцій, адже ми поринули у таємниці та історії пам’яток Кракова та копальні солі Велички.

Також, сьогодні відбулось перше заняття з англійської мови з носієм, під час якого кемпери показали свої навички та здобули нові знання.

День 3

Ми побували у підземеллі головної ринкової площі культурної столиці Польщі.

Також, ми прогулювались вуличками, знімали матеріали для медіа студії та, звісно, насолоджувались краківською запашною кавою.

День 4

Нарешті довгоочікуваний шопінг, після якого діти отримали купу позитивних емоцій в аквапарку!

Також крім обов’язкових занять англійською мовою та творчого процесу у медіа студії ми занурились у атмосферу жахів та пригод. Бо наш кемп припав на Halloween!

День 5

Цього дня ми дуже багато фотографувалися, насолоджувалися містом, пили каву та їли краківські смаколики. Прощальна костюмована Halloween-вечірка довела, що наші кемпери – найталановитіші, адже результати їхньої роботи на медіа студії справді вразили кожного глядача.

Приєднуйтесь до кемпів разом з КМДШ!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: