Київ
Партнерство із THE WHY
29.01.21
84

Партнерство із THE WHY

Нарешті можемо поділитися новиною про партнерство із THE WHY, компанією, яка займається виробництвом та розповсюдженням документальних фільмів, спрямованих на соціальну справедливість у всьому світі: демократія, бідність та нерівність, права жінок, торгівля людьми, зміни в кліматі, екологія тощо.

Документальні фільми – потужний візуальний інструмент для передачі інформації та знань. Ми вважаємо, що громадянська освіта і доступ до надійних засобів масової інформації є першим важливим кроком у вирішенні соціальних та екологічних проблем та надихає на зміни.

Пишаємося партнерством з надважливим соціальним проєктом світового рівня. Компанія The Why дислокується в Данії та працює більш ніж з 200 країнами світу та більш ніж з 70 телеканалами в різних країнах.

В рамках партнерства фільми, спрямовані на соціальну тематику, будуть інтегровані в формаційну програму та дозволять учням аналізувати та обговорювати сучасні соціальні виклики у світі. Така взаємодія посприяє критичному мисленню та далекоглядності наших учнів.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: