Київ
PROJECT FEST у Києві
16.10.20
43

PROJECT FEST у Києві

✔Міст Хелікс у Сінгапурі за формою нагадує спіраль молекули ДНК. Міст-трансформер знаходиться в лондонському районі Педдінгтон. Ми з’ясували, де знаходяться найдивовижніші мости світу та вирішили спроектувати власний.

✔Власноруч створимо сонячні батареї, будемо досліджувати особливості їх встановлення, розраховувати економічний ефект від їх використання.

✔Збудуємо дитячий садочок для перепілки. Будемо чекати перепілочок до спеціального інкубатора, дотримуючись всіх вимог (світло, вологість тощо). Розробимо бізнес-план перепелиної ферми та будемо чекати пташенят.

✔Об’єднаємо поезію, музику та танець у величний симбіоз. Створимо власний перформанс та презентуємо його у вигляді відео проєкту. «Прокачаємо» творче мислення, сформуємо естетичний смак, розвинемо хореографічні та музичні здібності, ораторське мистецтво й режисерські навички.

✔На проєкті Immortal Life ми разом з учнями будемо виготовляти ексклюзивні поробки з епоксидної смоли та природніх матеріалів (мушель, комах та рослин). Будемо вивчати рослинний та тваринний склад рідного краю, вчитись збирати та гербарізувати рослини, робити розчин епоксидної смоли та створювати унікальні прикраси та наукові біологічні моделі.

📍 На PROJECT FEST у школі на Осокорках команди вчителів, тьюторів, IT-спеціалістів, разом з директоркою школи представили ідеї проєктів, які учні 5-8 класів будуть втілювати в життя протягом двох місяців.

Це були неймовірно круті ідеї ❤ Бажаємо успіху в їх реалізації! Впевнені, що ці два місяці проєктних занурень будуть наповнені космічними відкриттями. 🚀

✏ Учні КМДШ на постійній основі захищають наукові, творчі, digital, соціальні, бізнес та екопроєкти, над якими працюють декілька тижнів, а то й місяців. Часто тема одного проєкту може охоплювати знання з декількох дисциплін.

Мета підходу полягає в тому, щоби школярі в процесі засвоєння нового матеріалу здобували практичний досвід.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: