Київ
Табір ЛітоSFERA 2021: літо, яке діти запам’ятають
26.07.21
93

Табір ЛітоSFERA 2021: літо, яке діти запам’ятають

Перед таборовою командою стояло надскладне завдання: зробити так, щоб 12 днів у таборі стали найяскравішими спогадами про літо для наших кемперів.

Підготовка була тривалою, адже  це мав бути табір з повним занурення у літо, насичений цікавими проєктами в колаборації з однолітками, квестами, дослідами, екскурсіями, спортивними пригодами, яскравими подіями та незабутніми літніми вечорами біля вогнища.

Для цього ми обрали мальовничу локацію поряд з Києвом, що мала усю необхідну інфраструктуру та простір для втілення наших ідей.

Протягом усіх 3-х змін табору спека сягала 35°C.  Тож, діти неймовірно раділи наявності відкритого басейну на території заміського комплексу.

Басейн

Різні зміни встигли побувати на конюшні, поїздити на електробайках посеред лавандових полів у Добропарку, відвідати кіностудію та страусову ферму.

Страусова ферма
Страусова ферма
Конюшня
Добропарк
Добропарк
Фотосесія "Футуризм"

 

 

Деякі кемпери вирішили залишитись з нами на все літо і навіть, привели своїх друзів. Нам надзвичайно приємно отримувати такі відгуки!

 

Батьки відзначили, що діти стали більш самостійними та соціалізованими, підтримують зв’язок з новими друзями. За допомогою занять у таборі відкрили нові хобі: комусь сподобалось малювання, комусь кулінарія, хтось продовжує вправлятись у мобільній фотографії. Є діти, що після уроків від 1+1 Media School мріють про роботу на телебаченні.

А ще батьки вдячні, що після табору у дітей розвинулась любов до спорту: футбол, плавання, теніс, баскетбол, флорбол, стрільба з луку, шахи, біг – кожен зміг знайти своє улюблене заняття.

Діти дуже задоволені😊😊 Багато активностей, розвитку, спорту, емоцій, творчості, друзів👍 Професійне та турботливе ставлення. Басейн, ігри, театралізовані вистави та квести🤩 Тільки приїхали додому і вже попросились на другу зміну! Це для нас надійний показник, а для Вас, шановні організатори – комплімент😊 Сьогодні вони знов у колі друзів та чудовій атмосфері ЛітоSFERи. Велика подяка від нас  – батьків👍 Це велика радість коли діти розвиваються і почуваються чудово 👍 Успіхів Вам!
Світлана, мама братів Даниїла (11 років) та Владислава (9 років), 1 та 2 зміни

Дитина в захваті! Дуже швидко і цікаво пролетіли 12 днів! Дитина була в повній безпеці. Це для мене було надважливо! Купання в басейні, спортивні ігри, конкурси! Скучати не приходилось ні хвилинки! Моя дитина задоволена і щаслива! За це я вам дуже вдячна! Успіхів вам і процвітання!

Бурлака Лариса, мама Ольги (9 років), 2 зміна

До нових зустрічей у таборах КМДШ.

Актуальні табори тут


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: