Київ
Триває набір на навчання до шкіл КМДШ на 2022-23 навчальний рік
590

Триває набір на навчання до шкіл КМДШ на 2022-23 навчальний рік

Запрошуємо на навчання до КМДШ на 2022-23 навчальний рік. Це мережа приватних шкіл повного дня з 9-річним досвідом. З інформацією про наявність місць у конкретному класі допоможе менеджер. *Набір до 1 класу в КМДШ_Осокорки завершено. 

Наші школи в Україні

Головна мета школи полягає в тому, щоб кожен мав достатньо знань, досвіду, впевненості та приймав рішення на основі цінностей для того, щоб робити власний вибір та творити своє майбутнє.

Навчальний процес побудований таким чином, щоби стимулювати пізнавальну діяльність кожного учня; щоб школярі працювали в командах, отримували не готові відповіді на запитання, а мали можливість досліджувати певні теми та формувати власні висновки.

Якщо ви в пошуках школи із сучасними підходами до навчання; якщо для вас важливо, щоб дитина отримувала практичний досвід та розвивалася впевненю особистістю – запрошуємо на знайомство! Заповніть, будь ласка, коротку форму, менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати детальну інформацію, зареєструвати на екскурсію або ж співбесіду.


Вступити до школи

___

🔹Коротко про школу🔹

Іноземні мови

Викладання англійської мови відбувається за комунікативною методикою, починаючи з 0 та 1 класів. Заняття проходять 5 разів на тиждень в усіх класах. Є заняття з носіями мови. Один раз на тиждень учні 5–7 класів мають «STREAM курс» англійською мовою. У школі відбувається систематичне проведення білінгвальних та інтегрованих уроків, кейс-днів, хвильових занурень, захистів проєктів, тематичних свят. Учні 8–11 класів також мають додаткове заняття з англійської мови у вигляді дебатного клубу. Учні старшої школи постійно беруть участь у різних міських і міжнародних конкурсах та олімпіадах.

З третього класу школярі обирають для вивчення другу іноземну мову.

Хвильові занурення у молодшій школі

Програма КМДШ інтегрована, тобто, виконуючи завдання на окремих уроках, учень має можливість розвивати одночасно математичні, мовні, природничі, громадянські, соціальні, технологічні та мистецькі вміння й поглиблювати знання зі звичних предметів і з конкретних тем.

Інтеграція у початковій школі корисна, бо учні, як показують міжнародні дослідження, можуть краще оперувати знаннями тільки в тому разі, коли їх подавати цілісно, моделюючи реальне життя, де переплетені завдання з мови, математики, природознавства тощо. Інтеграція в КМДШ – про реальні життєві потреби школярів, їхні зацікавлення та життя.

Інтегровані теми в КМДШ називаються хвилями, а процес такого інтегрованого навчання – «хвильовим зануренням». Кожне хвильове занурення, як і належить, має свій процес розгортання. Кульмінаційною точкою «хвильового занурення» є публічний захист навчальних проєктів – індивідуальних чи командних. Тобто, окрім предметних умінь та знань, учні навчаються співпрацювати, взаємодіяти в команді, виступати публічно, захищати свою позицію, переконувати інших, презентувати себе і слухати.

Хвильове занурення – це комплексне дослідження однієї теми протягом місяця, яка об’єднує усі навчальні дисципліни. Таким чином дитина вчиться формувати причинно-наслідкові зв’язки, розуміє, як та чи інша тема дотична до реального життя, і як вона об’єднує декілька наук.

Проєктні занурення

Учні 5-9 класів КМДШ звично працюють проєктним методом у рамках усіх предметів упродовж навчального року. Однак є тривалі навчальні та наукові проєкти, реалізація яких охоплює майже два місяці, а учні докладають особливі зусилля, щоб продемонструвати свої проєктні здобутки. Саме такі проєкти в КМДШ називають проєктними зануреннями.

Особливості:

Професійні занурення

Професійні занурення – це можливість для старшокласників поглибити свої знання і вміння із тих галузей, які виходять за рамки типової освітньої програми середньої школи, і здобути дієвий досвід за напрямами «Менеджмент», «Комунікації» та «ІТ-технології».

Учні КМДШ навчаються за спеціально укладеними програмами тренінговими і проєктними методами, тобто практично, під керівництвом досвідчених тренерів.

Антибулінгова політика

Політика безпеки та захисту особистості, або Антибулінгова політика – це документ, що регулює поведінкову стратегію всіх, хто перебуває на території КМДШ і спостерігає насильницьку поведінку або сам потерпає від неї.

Читати статтю про антибулінгову політику та протидію булінгу в КМДШ за посиланням. 

  • Дізнайтеся більше про навчальні підходи у школі, формаційну програму, яка є важливою складовою навчального процесу, безпеку у школі, додаткові можливості для школярів. Заповніть, будь ласка, коротку форму, менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати детальну інформацію, зареєструвати на екскурсію або ж співбесіду.

Вступити до школи

___


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Заявка

на вступ до КМДШ
Вступна кампанія на 2024_20245 н.р.
*Про наявність місць у класах зорієнтує менеджер.
Школа, до якої хочете віддати дитину *
Інформація про дитину
ПІБ *
Помилка заповнення
Дата народження *
Помилка заповнення
Бажаний рік вступу *
Клас *
Інформація про батьків
ПІБ мами або тата *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Номер телефону *
Помилка заповнення
Продовжуючи, ви погоджуєтеся на оброблення, накопичення, зберігання і використання наданої персональної інформації, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Зміст ваших прав як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» вам відомий і зрозумілий.
Надіслати заявку

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: