Київ
Учасники факультетів з профорієнтації захистили проєкти та отримали Дипломи та Сертифікати
28.05.21
45

Учасники факультетів з профорієнтації захистили проєкти та отримали Дипломи та Сертифікати

Учасники факультетів IT, Підприємництво, Медіа захистили проєкти, над якими працювали протягом року. Отримали Сертифікати та Дипломи. Вітаємо!
Протягом року – безліч цікавих занять, екскурс в сучасні професії, можливість спробувати себе в різних сферах. Ми працювали над бізнес-ідеями, розвивали навички напрацювання ідей, відпрацьовували алгоритм запуску власної справи та повністю покроково його проходили, опановували основи графічного дизайну та проєктної роботи. На факультеті Медіа на нас чекала робота в кадрі, монтаж, створення новин, зйомки, написання сценарію. Та ще багато професійних пригод.

Пишаємося вами та дякуємо нашим партнерам за неймовірний рік, цікаві знайомства та професіоналізм. Далі буде!

Профорієнтація в КМДШ є пріоритетною у старшій школі, її внесено в навчальний план. Тобто навчання в рамках професійних занурень є обов’язковим для всіх учнів 10-11 класів. У разі виконання всіх вимог навчальної програми учні одержують сертифікати. 

Школа залучає найкращих практиків на ринку до колаборацій у рамках факультетів, щоб надавати максимум актуальних практичних можливостей профорієнтації для старшокласників мережі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: