Київ
Відкриття Школи вихідного дня на Дніпровській набережній!
16.09.20
57

Відкриття Школи вихідного дня на Дніпровській набережній!

Вже з вересня ми запустили наші суботні заняття у новій школі КМДШ на Дніпровській набережній, 14Л. Відтепер мешканцям лівого берега стало ще зручніше відвідувати Школу вихідного дня!

Наша нова локація вразить як батьків, так і дітей — мальовничий вид на річку з вікон класів, стильні холи, а також новенький дитячий майданчик — ми підготували усі умови для розваг та розвитку.

Формат занять Школи вихідного дня залишається таким самим, так і у нашій школі на Голосіїво — перевтілення з різноманітних дисциплін. Навчання проходить щотижня – кожної суботи протягом цілого дня. Вам не потрібно піклуватися про харчування дитини — у вартість однієї суботи входить триразове збалансоване харчування. Досвідчений тьютор завжди супроводжує дітей до kids кафе у стінах школи та прослідкує, щоб кожна дитина мала чистенькі руки.

 

Особливість Школи вихідного дня — це тематичне спрямування кожного блоку, яке закінчується проєктами, що обирає та презентує кожна з груп. Всі викладачі наших суботніх занять на Осокорках мають досвід викладання дитячих курсів, педагогічне підґрунтя та вміють знайти спільну мову з будь-якою дитиною.

Подивитися, чим саме займається ваша дитина на занятті можна у нашому телеграм каналі, куди вас обов’язково додасть координатор проєкту.

Приєднатися до занять як на Голосіїво, так і на Осокорках можна напередодні будь-якої суботи за посиланням http://bit.ly/2oSWeyr


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
02.09.20
533
Корисні статті
Підходи до навчання
09.06.21
1264
Корисні статті
Як обрати літній табір?
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: