Київ
Як обрати літній табір?
09.06.21
1263

Як обрати літній табір?

Літо – час відпусток та канікул. Канікули у дітей тривають щонайменше втричі довше, ніж відпустки у дорослих.

Неконтрольований інтернет-серфінг та брак соціалізації неабияк непокоять  свідомих батьків. Альтернативою є міські та виїзні табори.

Але як обрати табір серед такого різноманіття пропозицій? 

Тут допоможе хороша підготовка та поінформованість, а головне – правильний вибір місця відпочинку.

Зверніть увагу на ключові пункти:

🔵Бажання дитини.

Потрібно поговорити з дитиною про спільні плани на літо. Розказати більше про варіанти таборів.

Якщо це перша поїздка, то краще, що дитина їхала з друзями чи однокласниками. Потрібно зважати на захоплення дитини, таланти,  її інтереси та темперамент.

🟢Безпека, територія та умови проживання.

Чи є територія безпечною? Як виглядають номери, їдальні, санвузли? Чи є територія закритою?

У якій зоні розташована локація проведення? Для прикладу, табори ЛітоSFERA та МІСТО проходять на території комплексів у кілька гектарів, з футбольними полями та тенісними кортами, оточені сосновими лісами.

Детально ознайомтеся з інформацєю, яку надають організатори. Перегляньте соціальні мережі таборів.

Дізнайтеся про харчування. Переконайтеся, що меню збалансоване та корисне. Харчування має бути не менше 3-4-х разів на день. У раціоні дітей повинні бути фрукти та свіжі овочі.

Наприклад, у наших таборах є можливість індивідуально підібрати: безглютенове, безлактозне, чи навіть веганське меню.

Пришкільні табори від КМДШ проходять на базі наших шкіл, де створено усю необхідну інфраструктуру для відпочинку, розваг та харчування. У школах закрита територія, є відео нагляд та цілодобова охорона.

Якщо це виїзні кемпи, як-от табір МІСТО у Брюховичах під Львовом, чи табір «ЛітоSFERA» у с. Мрія під Києвом, то на час проведення усіх змін табором зайнята уся територія відпочинкового комплексу. У цей час там не проводиться жодних інших заходів.

Для того, щою познайомити батьків з локаціями, ми зазвичай готуємо інформаційні відео ролики:

Літній виїзний табір ЛітоSFERA під Києвом (с.Мрія)

Літній табір “МІСТО” під Львовом

 

🟡Репутація організатора, відгуки

Дуже важливо, звернути увагу на те, хто проводить табір. Які відгуки про організатора, скільки дітей в групі та скільки дорослих їх супроводжують, який у них досвід. Чи буде медперсонал на території?

🟣Програма – дуже важливий фактор при виборі табору.

Кожна дитина талановита, і разом з батьками, ми у КМДШ створюємо умови, щоб якомога раніше виявити у чому саме її хист. Тому концепція “хвильових занурень” знаходить своє місце не тільки у програмі школи, але й таборів.

Робота над творчими проєктами, створення архітектурних макетів, артоб’єктів, інсталяцій,  основи фінансової грамотності, сторітелінг, бізнес-проекти, ораторське мистецтво, блоггінг, фото, фізичні та хімічні експерименти, досліди, квести, спорт – всі ці заняття та активності спрямовані не лише на те, що б дитина не нудьгувала, але щоб за результатами її залученості та інтересу батьки та тьютори могли зрозуміти, що її надихає, що їй вдається робити краще за інших.

На основі отриманої інформації надалі можна підібрати професійні клуби чи гуртки, де дитина удосконалюватиме навички та розвиватиме свої таланти.

Ми дуже цінуємо професійну експертизу, для нас важливо, щоб майстер-класи проводили справжні фахівці та практики. Наприклад, у таборі ЛітоSFERA буде блок з журналістики, який проводитиме команда  1+1 Media School.

З 2013 року ми провели більше 60-ти таборів, у яких побували понад 3000 задоволених учасників.

Більше про виїзні табори КМДШ:

ЛітоSFERA

 

 

МІСТО

 

Ви завжди можете написати або зателефонувати нам, ми з радістю відповімо на усі ваші запитання та допоможемо з вибором: 0800 330 810

Гарного літа!

 

 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: