Київ
Захист проєктів у молодшій школі. Хвильові занурення грудня 2020
24.12.20
92

Захист проєктів у молодшій школі. Хвильові занурення грудня 2020

Хвильові занурення, хвилі, хвильові проєкти, захисти хвиль… – по-різному любимо називати один із улюблених підходів до навчання в молодшій школі КМДШ. До речі, улюбленим як у дітей, так і у батьків.
Як реалізується підхід
Молодші класи усіх КМДШ-шкіл впродовж місяця на усіх дисциплінах досліджують одну задану тему. Наприклад, у грудні ми досліджували тему “Мистецтво”. «Хм… Як можна досліджувати мистецтво на математиці?», – може дехто засумніватися.
А як ви дивитеся на те, щоб на математиці порахувати художні музеї у світі чи конкретній країні, дізнатися, яка кількість картин знаходиться в кожному з них та обчислити середню кількість експонатів на кожен музей, на один квадратний метр тощо? А на фінансовій грамотності, наприклад, створити стратегію відкриття арт галереї? 👏

Згодні, для того, щоб інтегрувати одну тему у всі дисципліни потрібна неабияка креативність, професіоналізм та чітке планування.

Дослідили тему. А що далі?
А далі презентуємо її! І тут політ фантазії може бути космічним.🚀 Наприклад, у останній зимовий та казковий місяць у КМДШ-школах було багато святкових вистав: «Новий рік з Діснеєм», «Куди зникло мистецтво», «Новорічний детектив». Ми влаштували прямі включення з різних країн світу, де розповідали про особливості святкування Нового року.

Також провели благодійну ярмарку, де представили хенд мейд роботи, а ще ми відтворювали казку «Грінч» на полотні, готували виставу тіньового театру «Одного разу на Різдво», дуже багато креативили у творчій майстерні. І зняли відео-виставу, яку покажемо вже невдовзі!

Традиційно на захисти хвильових проєктів ми запрошуємо наших батьків, бабусь та дідусів підтримати та порадіти за своїх юних дослідників. Тому кожна хвиля в КМДШ – це свято. Цього року ми сміливо адаптувалися до нових реалій, і сподіваємося, що в новому 2021 на захистах проєктів зможемо чути гучні аплодисменти наших глядачів.

 

 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: