Київ
Захист жовтневих хвиль
29.10.18
54

Захист жовтневих хвиль

Вітаємо КМДШат Києва та Львова із захистом жовтневих хвиль!

Протягом місяця діти вивчали предмети в розрізі однієї теми. Давайте поглянемо, як це було:

КМДШ_Київ. «Етно-скриня»

У цьому місяці КМДШата вивчали культуру, звичаї, обряди, сімейні цінності, обереги, ремесла українського народу. Для кращого засвоєння матеріалу – грали у різні тематичні ігри, проходили цікаві квести; відвідали різні історичні місця – Софійський собор, Націона́льний музе́й наро́дної архітекту́ри та по́буту Украї́ни, Трипілля; брали активну участь в майстер-класах з приготування вареників; на майстер-класі від української культурної діячки, яка досліджує трипільську культуру, діти виготовляли трипільські тотеми; а ще КМДШата робили віночки та власноруч створювали українських птахів.

В одному з класів розташувалася справжня українська скриня, яку протягом місяця діти наповнювали різними тематичними предметами української культури. Що там ховалось – ми дізнались на захисті хвилі, де учні презентували власний фільм і розповіли історію та значення кожного етно-предмету з цієї чарівної скрині.

Фотозвіт

КМДШ_Львів

Учні молодшої школи протягом місяця досліджували тему «Українські супергерої».

Усі ми бачили фільми з мужніми супергероями, які рятують світ. Що саме робить їх такими, якими вони є – костюм, маска, суперсила? Чи можуть бути супергероями звичайні люди, які живуть поруч із нами? На ці запитання діти шукали відповіді, які представили на захистах. Виявилось, що супергерої – поряд. Це і віддані своїй справі лікарі, які рятують життя, і хоробрі пожежники, які ризикують власною безпекою, поліцейські, вчителі, тьютори, охоронці, прибиральниці, господарник, медсестра, кухарі. А ще – це мама і тато, старший брат чи сестра, бабуся з дідусем… Справжня сила – всередині кожного з нас.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: