Київ
Захисти хвиль жовтня
04.11.20
65

Захисти хвиль жовтня

В жовтні захистили хвилю «Україна» 💙💛

Тому в КМДШ-школах було дуже колоритно, в найкращих українських традиціях.

Самчуківський та петриківський розпис, імітація козацьких пригод, занурення в тему українських традицій, створення мапи України, яскраві презентації про особливості регіонів України, національного одягу, кухні. Ми віртуально відвідали домівки наших бабусь та дідусів та презентували цікаві розповіді аудиторії. Також ми дізнавалися про українські замки, створювали 3D-макет фортеці, створили корабель козаків «Чайка».

 

Досліджували різнобарвний рослинний і тваринний світ, корисні копалини, рельєф та відомі Заповідники у всі зонах України. Створювали власну країну Вовкландію: презентували концепцію розвитку держави та діяльність всіх міністерств, навіть валюту своєї країни, герб, прапор і гімн! А також виготовили «Книги нашого роду», ляльку-мотанку «Травницю», яка оберігатиме рідний дім від хвороб, поставили казку «Нові пригоди Колобка» на наш лад.

 

Також досліджували виборчу систему в Україні. Спершу відбулась презентація передвиборчих програм. Депутати дуже старались, щоб сформована передвиборча програма реально застосовувалася у майбутньому. За представлення свого гасла, емблеми, назви партії та передвиборчої програми кожна партія отримала кошти для того, щоб використати їх для внесення застави при висуванні кандидата у президенти. За тиждень відбулися вибори, явка виборців була майже 100%, діти мали змогу відчути себе справжніми виборцями і зробити вибір на користь того кандидата в президенти, котрий на їхню думку вартий цієї посади. У нас все було чесно та прозоро, адже спостерігачі дивились за порядком на дільниці. Кожен виборець зафіксував присутність підписом, отримав бюлетень, після чого проголосував у кабіні для таємного голосування. Крім того ми дізнались, для чого відривають корінці на бюлетенях, скільки часу займає підрахунок голосів та що відбувається на дільниці поки ніхто не бачить

 

Щасливі, що наші учні так люблять свою країну та бачать її так красиво!🤗


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: