Kyiv
Перемога на Міжнародному дебатному турнірі Dnipro Open 2020
24.02.20
106

Перемога на Міжнародному дебатному турнірі Dnipro Open 2020

Золото та срібло! Повертаємося додому з перемогою!
21-23 лютого у Дніпрі пройшов Міжнародний дебатний турнір для учнів середніх та старших класів Dnipro Open 2020. Наша команда старшокласників під наставництвом пані Олени Сагітової та Юлії Мартинюк готувалися до цієї події не один місяць.

Вітаємо наших переможців:
Щербань Нікіта
Маліновський Ярослав
Панченко Софія
Курдидик Дмитро
Чернікова Софія
Мирошниченко Ярослава
А ще наші Нікіта, Ярослав, Панченко Софія та Дмитро увійшли у ТОП-кращих спікерів дебатів.

Підготовка до турніру

Десятки годин напружених тренувань, ретельна робота над удосконаленням не лише лінгвістичних скілів, а й академічних знань, ораторської майстерності, критичного мислення, командної роботи.
І ось – 5 раундів перед півфіналом, у 5 з яких ми перемогли; півфінал, фінал і 100% перемога. Цей день увійде в історію КМДШ.

Пишаємося вами!

На 4 з 5 раундів команди дебатували на заздалегідь запропоновані теми. А от 5 раунд став справжньою несподіванкою – на учнів чекала імпровізація на тему «Legalization of gambling business does more harm than good» («Легалізація ігрового бізнесу приносить більше шкоди, ніж користі»). Лише 30 хвилин на підготовку та ніякої можливості використовувати на виступі допоміжні ґаджети чи нотатки.
Нагадаємо, що дебати – це міжнародний формат ігор, коли учасники діляться на команди, отримують тему для обговорення та дискутують, захищаючи свою точку зору. Для того, щоб брати учать у дебатах, недостатньо відмінно знати іноземну мову, потрібно бути різносторонньо розвиненою особистістю, мати знання з різних дисциплін та вміти ними впевнено оперувати.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

You may like it
More materials
Interesting from CISC without spam
Receive useful articles, news and event announcements
Your name *
Fill in error
E-mail *
Fill in error
Sign up

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: