Kyiv
Фестиваль можливостей у Києві. Починаємо навчальний рік з натхнення
09.09.19
72

Фестиваль можливостей у Києві. Починаємо навчальний рік з натхнення

2 вересня кожен клас КМДШ_Київ став простором надихаючих ідей. Вперше ми провели Фестиваль можливостей, під час якого діти мали можливість самостійно обрати та відвідати майстер-класи з актуальних тем. Чим запам’ятається перший шкільний день цього сезону:

✔️Кожна людина має певну супер-силу, але не всі про це здогадуються. На майстер-класі “Empowerment” ми відшуковували свої сильні сторони, аналізували їх, оцінювали, наскільки ефективніше можна досягати цілей, якщо знати свої переваги та на повну їх застосовувати.

✔️Як же без необхідних у XXI столітті soft skills! У вигляді дискусій, воркшопів та ігор виділяємо найголовніші навички сучасної людини. Піднімаємо тему емоційного інтелекту, децентрації та розвитку дизайн-мислення.

✔️У КМДШ навчальні процеси – злагоджена командна робота, яка є результатом надзвичайних зусиль. І знову ми говоримо про те, що команда – це сила, і як важливо знайти в ній своє місце, вміти комунікувати та бути сильним гравцем. 😊

✔️Хоббі – це круто! А коли твоє хоббі стає роботою – що може бути краще. Дізналися секрети, як улюблені заняття можуть вирости в класні проекти.

✔️Сучасна Україна, яка вона? Ми ще раз переконалися – надзвичайно перспективна та квітуча, з безліччю можливостей. Ми не тільки їх проаналізували, а й запропонували шляхи досягнення певних цілей.

✔️Профорієнтація у КМДШ – важлива складова  у старшій школі. Тому нам цікаво було дізнатися про підприємництво, проектний менеджмент, етапи реалізації різних проектів.

А ще ми:

✔️Запалювали разом із зіркою танцювальних шоу.

✔️Будували на майстер-класі з LEGO.

✔️Збиралися в похід у гори – вчилися ставити палатку, готували необхідні реквізити для скелелазіння, ну і, звичайно, дізналися про кожен інструмент та його призначення.

✔️Брали участь у креативній ярмарці, де виконували креативно-творчі завдання. 😊

Нехай наступні 9 місяців подарують КМДШатам яскраві можливості та відкриють нові горизонти!


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

You may like it
More materials
Interesting from CISC without spam
Receive useful articles, news and event announcements
Your name *
Fill in error
E-mail *
Fill in error
Sign up

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: