Kyiv
КМДШ розширюється та розвивається
24.07.22
374

КМДШ розширюється та розвивається

Ми з вами живемо у світі, де постійна адаптивність – це нове сьогодення. Воєнні та економічні реалії в Україні призводять до великих змін та трансформацій у бізнесі. Разом з тим зміни – це рушій прогресу. Тож уже з цієї осені мережа шкіл КМДШ трансформується у два самостійні проєкти.

Один з них, яким опікуватиметься Лідія Білас, розвиватиметься у м. Львові на базі діючої школи та в інших містах та форматах під новим брендом “МрійДій”.

Другий, яким опікуватиметься Володимир Козленко, залишиться на базі діючих київських шкіл і в нових локаціях під брендом “КМДШ”.

Ми вдячні вам за довіру та цікавість до нашого проєкту. Нам дійсно є чим пишатися. Історія 10-ти років роботи КМДШ і спільне творення майбутнього залишаться з нами назавжди та стануть основою продовження освітньої історії.

У будь-якому випадку ми дбаємо про збереження кращих традицій та напрацювань КМДШ. Прийняті рішення не вплинуть на важливі для вас речі:

  • Школи продовжать роботу як ліцензовані приватні навчальні заклади
  • Викладацький склад готується до старту нового навчального року
  • Безпека дітей та викладачів, як і раніше – наш пріоритет, команда працює над дообладнанням укриттів в кожному з приміщень школи
  • Крім того, ми розраховуємо на вихід шкіл у вересні в офлайн, і все робимо для того, щоб це стало можливим з вірою в Україну та ЗСУ.

Наразі кожна школа працює злагоджено і якісно. Ми щодня дбаємо про те, щоб наші діти і надалі мали можливість розвиватися в безпечному та комфортному просторі і, не зважаючи на сувору реальність, отримувати якісну освіту.

Дякуємо, що довіряєте нам найцінніше – освіту і розвиток своїх дітей.

 

З Повагою та побажанням Миру,
Лідія Білас, Володимир Козленко


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

You may like it
More materials
Interesting from CISC without spam
Receive useful articles, news and event announcements
Your name *
Fill in error
E-mail *
Fill in error
Sign up

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: