Kyiv
Міжшкільний дебатний турнір англійською
18.03.21
58

Міжшкільний дебатний турнір англійською

Осокорки 💜 Голосіїв
Міжшкільний дебатний турнір англійською 🚀
“Each family must have a robot to perform daily chores”
Дякуємо усім учасникам, організаторам та суддям за насичену гру! 💜 До речі, серед суддів дебатів була наша випускниця Ярослава Мирошниченко. Також до суддівства ми долучили і наших старшокласників.
Чудова гра, якісна комунікація усіх учасників, ефективна та оперативна командна робота, вагомі аргументи, чудове володіння англійською мовою. Пишаємося!
Перемогу отримали дві команди КМДШ_Голосїів! Команда Осокорків також показала чудові результати та яскраву командну гру!🎉
🔹 Дебати – це міжнародний формат ігор, коли учасники діляться на команди, отримують тему для обговорення та дискутують, захищаючи свою точку зору. Для того, щоб брати учать у дебатах, недостатньо відмінно знати іноземну мову, потрібно бути різносторонньо розвиненою особистістю, мати знання з різних дисциплін та вміти ними впевнено оперувати.
Учні КМДШ завжди є активними учасниками Міжнародних та Всеукраїнських дебатних турнірів. Взимку 2020 наша київська команда повернулася з перемогою на Міжнародному дебатному турнірі Dnipro Open 2020. І це не перша наша перемога.
Читати більше:
https://bit.ly/3m2NJZW

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

You may like it
More materials
Interesting from CISC without spam
Receive useful articles, news and event announcements
Your name *
Fill in error
E-mail *
Fill in error
Sign up

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: