Kyiv
ТОП-7 активностей, які варто встигнути влітку
31.05.19
271

ТОП-7 активностей, які варто встигнути влітку

Ви вже склали список активностей на літо? Допоможемо з ідеями!

Що потрібно встигнути на канікулах, щоб вони були драйвовими, корисними, цікавими та НАЙкращими. Ідеями ділиться керівник КМДШ.Табори у Львові – Соломія Гладило.

1. Приготувати морозиво. Hand made набирає все більшої популярності. Купити морозиво та приготувати морозиво – два різні задоволення. В останньому випадку можна задіяти власну фантазію, поекспериментувати зі смаками та здивувати друзів.

2. Влаштувати кольоровий гармидер – малювання фарбами за допомогою ніг, метання куль із фарбами, кольорові феєрверки. Кличемо друзів і влаштовуємо справній фестиваль фарб під драйвову музику.

3. Змайструвати повітряного змія. Працюємо у команді, розвиваємо креативність, творчі навички та дрібну моторику.

4. Влаштувати кіноперегляд на вулиці. Насолоджуватися пізнавальним фільмом на свіжому повітрі в колі друзів – безцінно. Можна розміститися в саду чи парку на м’яких пуфах, увімкнути яскраві вогники, куштувати смаколики та дивитися фільм. А після перегляду подискутувати.

5. Розкласти намет. Розвиваємо навички виживання на природі – плануємо похід до озера, річки, у парк, запасаємося смаколиками, водою, необхідними матеріалами. І проводимо декілька днів на свіжому повітрі, розважаємося, рятуємося від комарів, ведемо цікаві бесіди біля багаття, граємо на гітарі, співаємо.

6. Влаштувати наукову «шукалку». Збираємо друзів та відправляємося у парк/ліс на пошуки жолудів, павутиння, листя з якогось конкретного дерева тощо. Шукаємо, засікаємо час, рахуємо знахідки та визначаємо переможця.

7. Відвідати табір. Підніміть руки, хто в дитинстві не відвідував табір! Впевнені, таких людей мало. Найкращі спогади про літні канікули завжди стосуються таборових змін. Чи то в горах, чи у наметовому містечку, чи на території школи – коли виростаєш, спогадами завжди відправляєшся туди.

Цікаві знайомства, вожатий, який турбується про тебе, як про власну дитину, танці, майстер-класи, прогулянки, квести, екскурсії, смачна їжа, яку ти з таким задоволенням куштуєш. А коли все скінчується, так не хочеться розлучатися з новими друзями.

Вже 3 червня у Києві та Львові стартують тематичні табори! У нас зібралася велика та креативна компанія. Хто з нами? Ще є можливість долучитися!

Квести, майстер-класи, екскурсії, робототехніка, ігри, наукові досліди, змагання, танці, спорт, триразове здорове харчування!

Реєстрація Київ (для дітей 5-15 років): http://bit.ly/2Z0Yz7n
Реєстрація Львів (для дітей 5-15 років): http://bit.ly/2WDkmV2
Реєстрація Львів (для дітей 4-7 років): http://bit.ly/2LOdhwV

Фотозвіти попередніх таборів 

Відгуки про табори наших батьків:


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

You may like it
More materials
Interesting from CISC without spam
Receive useful articles, news and event announcements
Your name *
Fill in error
E-mail *
Fill in error
Sign up

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: