Київ
5 добрих новорічних фільмів для сімейного перегляду
27.12.18
1233

5 добрих новорічних фільмів для сімейного перегляду

Перед новорічними святами навіть аромат мандаринок об’єднує. А якщо увімкнути добрий фільм, зручно розміститися всією сім’єю на улюбленому дивані, запалити новорічну красуню – святкові очікування стають ще теплішими та казковішими.

Підбірка добрих новорічних фільмів стане вам у пригоді. Для теплих та родинних вечорів.

Мій друг – Дід Мороз, Франція, 2014

Шестирічний хлопчик Антуан щиро вірить в існування Діда Мороза та мріє покататися з ним на чарівних санях. У Різдвяну ніч до Антуана завітав довгоочікуваний гість, але хлопчик не здогадується, що це просто переодягнений шахрай… Віра хлопчика є настільки сильною, що це змінює плани «несправжнього» Діда Мороза.

Напередодні Різдва, США, 2014

Працівники торгового центу знаходять бездомного песика та вирішують віддати його до притулку. Але напередодні Різдва всі притулки зачинені, тому товариші залишають собаку під дверима однієї сім’ї, де є діти. Тут про пухнастика точно потурбуються! Хлопці не помилилися, всі члени родини в захваті від такого сюрпризу, вони й не здогадуються, які неймовірні пригоди їм подарує новий друг.

12 різдвяних собак, США, 2005

Напередодні Різдва чотирнадцятирічна дівчинка Емма разом із друзями вирішує зробити одну дуже добру та важливу справу. Підлітки всіма силами намагаються врятувати собак, які зовсім скоро опиняться на вулиці, адже їх притулок збираються зруйнувати. Наповнений добром та відвагою фільм вчить не залишати напризволяще тих, хто потребує нашої допомоги. Діти рятують собачок та повертають місту традицію святкування Різдва.

Ельф, США, 2003

Багато років тому маленький хлопчик з дитячого будинку заліз в мішок Санта Клауса та відправився з ним на Північний Полюс. Опинившись серед казкових Ельфів, хлопчик отримав ім’я Бадді та став «своїм» у колі нових друзів. Коли Бадді почав підростати та стрімко переганяти своїх товаришів, це змусило його задуматися – а чи справді він є Ельфом?.. Бадді відправляється на пошуки своїх справжніх батьків та вірить, що на Різдво обов’язково трапиться диво.

У пошуках Санта Лапуса, Канада, 2010

Одного разу Санта отримує незвичайний подарунок – білого іграшкового песика, якого Різдвяна Бурулька оживляє та перетворює на справжнього собаку – Санта Лапуса. Тепер у песика є надважливе завдання – відшукати Санта Клауса, який загубився у великому місті та подарувати всім справжнє новорічне свято.

Приємного перегляду!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: