Київ
Благодійний пікнік фундації «Дім Рональда МакДональда»
10.06.19
122

Благодійний пікнік фундації «Дім Рональда МакДональда»

Обладнання Сімейних кімнат для батьків дітей, які знаходяться на довготривалому лікуванні у лікарні – міжнародна ініціатива, започаткована у 1974 році благодійною фундацією «Дім Рональда МакДональда». В Україні відкрито вже три таких кімнати при державних лікарнях.

КМДШ із радістю долучилася до нового проекту Фундації – благодійного сімейного пікніка, направленого на збір коштів для облаштування сімейної кімнати в Сумській обласній дитячій лікарні, де щорічно лікуються понад 10 000 дітей з різних міст.

Гості пікніка брали участь у різних активностях, організованих ДІТЬМИ. Так-так! Особливість свята полягала у тому, що над його створенням працювало зовсім юне та небайдуже покоління – створювали дивовижні декорації, готували цікаві майстер-класи, працювали над програмою та смачним меню. Дякуємо учням-волонтерам КМДШ за те, що взяли участь в організації події, створили картини та стали частиною великої доброї справи!

«На пікніку я була у ролі волонтера-помічника для «тихого аукціону». Це художній аукціон, у якому кожен відвідувач заходу може взяти участь: біля картини, що йому сподобалась потрібно було записати ціну, вищу за стартову і залишити ім‘я та телефон. Моєю справою було надавати потрібні відомості про картини та допомагати з розміщенням лотів. Це було надзвичайно цікаво, адже я змогла познайомитися із дуже цікавими людьми – художниками та ілюстраторами та бути причетною до такої доброї справи. Ідея заходу, та і сам пікнік дуже сподобався теплотою й невимушеністю атмосфери, креативністю представлених стендів. Обов’язково буду брати участь у подібних заходах у майбутньому!» – ділиться враженнями наша учениця Безпала Анна.

*Фундація «Дім Рональда МакДональда», щороку допомагає понад 7 мільйонам родин по всьому світу. Фундація створює обладнані усім необхідним для життя Сімейні Кімнати у лікарнях, де батьки і рідні можуть безкоштовно залишатися з дітьми під час лікування. З 2016 року Фундація працює і в Україні. За цей час було відкрито три Сімейні кімнати: у Львові, Вінниці та Києві.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: