Київ
Хвиля грудня «Мистецтво»
29.12.21
83

Хвиля грудня «Мистецтво»

Це був місяць креативності. Ми досліджували мистецтво з різних сторін, стали не лише його споглядачами, а й творцями. Створювали картини, художні композиції, зняли фільм «Один у школі», поринули у музичне мистецтво, виконуючи твори відомих композиторів. А скільки новорічних вистав ми презентували та познайомилися з театральним мистецтвом!

«Мистецтво – це оптика, через яку ми бачимо світ та себе у цьому світі. Мистецтво розвиває особистість, зокрема такі якості, як уява та творчий підхід до життя. За допомогою мистецтва ми можемо усвідомити те, що не в змозі отримати від життєвого досвіду.»

Цей місяць був дійсно чарівний та в кожному з нас розкрив нові грані творчості.
Під час хвиль учні отримують досвід: науковий, творчий, навіть професійний. А ще школярі вчаться співпрацювати, взаємодіяти в команді, виступати публічно, захищати свою позицію, переконувати інших, презентувати себе та слухати.

Знання+досвід+компетенції = впевнена особистість, яка вміє знаходити взаємозв’язки між різними явищами та процесами, яка з цікавістю досліджує цей світ, вміє приймати самостійні рішення, взаємодіяти з іншими та кожного дня творити своє майбутнє.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: