Київ
Хвиля жовтня Україна
29.10.21
46

Хвиля жовтня Україна

Якщо протягом місяця ми досліджуємо українську архітектуру та історію, говоримо про традиції та інтегруємо українську мову з майже усіма дисциплінами… До речі, як вам така ідея – вивчати українські орнаменти на інформатиці, а потім їх графічно зобразити, створивши власний дизайн футболки?
Якщо створюємо обереги, говоримо про традиції, розробляємо маршрут містами на карті України, приходимо на заняття у вишиваночках, беремо участь у тематичних майстерках, відвідуємо історичні місця… – значить ми на 100% занурюємося у важливу для нас тему хвилі – Україна.
Перед осінніми канікулами ми добре попрацювали, аби відкрити її з різних сторін, дізнатися факти, які не лежать на поверхні, а потребують ретельного вивчення.
Ще більше любимо, ще більше пишаємося та це більше знаємо нового.
  • Що таке хвильові занурення у КМДШ та чому такий підхід ефективний.
Молодші класи КМДШ-шкіл впродовж місяця на усіх дисциплінах досліджують одну задану тему, що об’єднує усі навчальні дисципліни. Впродовж місяця учні аналізують її з різних сторін.
  • Що це дає?
Як показують міжнародні дослідження, учні можуть краще оперувати знаннями тільки в тоді, коли їх подавати цілісно, моделюючи реальне життя, де переплетені завдання з мови, математики, природознавства тощо. Така інтеграція – про реальні життєві потреби школярів КМДШ, їхні зацікавлення та їхнє життя.

Під час хвиль учні отримують досвід: життєвий, науковий, творчий, навіть професійний. А ще школярі вчаться співпрацювати, взаємодіяти в команді, виступати публічно, захищати свою позицію, презентувати себе та слухати.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: