Київ
КМДШ приєдналася до Коаліції STEM-освіти
17.02.17
155

КМДШ приєдналася до Коаліції STEM-освіти

Інновативна науково – технічна система навчання STEM (Science — наука, Technology — технології, Engineering — інженерія та Mathematics — математика) набирає все більшої популярності у світі. КМДШ приєдналася до Коаліції  STEM-освіти

STEM –освіта – це ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ МАЙБУТНЬОГО, здатних креативно мислити та створювати інновації. Це низка  курсів або програм навчання, що готує дитину до науково-орієнтованої освіти та вимагає ґрунтовних знань і більш технічно складних навичок, відповідаючи сучасним викликам сьогодення.
Потреби у STEM-фахівцях зростають удвічі швидше, ніж в інших професіях, тому що ‪‎#STEM розвиває здібності до дослідницької, аналітичної роботи, експериментування та критичного мислення.
КМДШ активно впроваджує та поширює принципи STEM-освіти у навчальному процесіЗ вересня 2015 року ‪#‎КМДШ є повноцінним членом Української коаліції STEM – освіти (STEM Education Coalition), яка ставить перед собою 7 ключових завдань, довкола яких створюються проекти: підготовка рекомендацій Міністерству освіти і науки щодо програм дисциплін, що входять у STEM-цикл; реалізація програм для впровадження інноваційних методів навчання в освітніх закладах; проведення конкурсів, олімпіад для самореалізації; створення інформаційних майданчиків; профорієнтація; розвиток міжнародного співробітництва.
Серед інших компаній, які входять до Коаліції –  Київстар, Syngenta, United Minerals Group, Microsoft Україна, Енергоатом, ТОВ «Пролего», Intel, Samsung та інші.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: