Київ
КМДШ. Школа, яка вчить думати: давайте знайомитися
25.01.19
220

КМДШ. Школа, яка вчить думати: давайте знайомитися

Сьогодні у Києві існує багато приватних шкіл. Знайомство з ними у батьків відбувається у різний спосіб. Ми вирішили познайомитися з вами отак – за допомогою абетки, яка розкаже вам більше про нас та наших учнів. Нумо знайомитися! Ми – КМДШ. Школа, яка вчить думати.

А – Англійська мова. КМДШ. Школа, яка вчить думати є школою з поглибленим вивченням англійської мови і ми пишаємося тим рівнем знань, який мають наші учні. Саме завдяки йому діти вільно спілкуються з носіями та виграють призові місця на олімпіадах різних рівнів.

Б – Безпека. Школа має закриту територію, вхід та вихід  здійснюється виключно за перепустками.

В – Впевненість у майбутньому. Для наших учнів немає задач, які не можна розв’язати. Ми впевнені  – з чим би вони не стикалися в майбутньому, завжди зможуть знайти вдале рішення.

Г – Гармонійне середовище. Щодня наші учні залюбки йдуть до школи, бо для їхнього навчання та дозвілля створене гармонійне середовище, а тьютори – це друзі, які  допомагають дітям опановувати нові знання та розкривати таланти.

Ґ – Ґравітація – одне з понять, яке ми вивчаємо на фізиці, та вчимося долати шляхом експериментів;

Д – Діти. Це ті, чиє життя ми намагаємося зробити кращим, а їх привітні усмішки щоранку свідчать про те, що нам це непогано вдається.

Е – Ентузіазм. Наші вихованці сповнені ним через край, саме тому безліч цікавих власних проектів вже створено та представлено батькам у КМДШ натхненними учнями.

Є – Європейська освіта. Рівень освіти у КМДШ дає можливість набути знання, необхідні для вступу до навчальних закладів Європи та світу.

Ж – Життя школи надзвичайно цікаве, тому що у нас часто проходять конкурси, фестивалі, змагання та цікаві освітні квести.

З – Здоров’я. Ми дбаємо, щоб клімат у класах був комфортним і відповідав найвищим санітарно-гігієнічним нормам.

И – У словнику Б. Грінченка, яким також користуються наші учні, є більше десятка слів на цю літеру, але вони не дуже підходять до цієї статті. Та ви все одно туди загляньте, бо деякі нас здивували.

І – Індивідуальний підхід. Ми визначаємо потреби та особливості кожної дитини і формуємо класи на підставі рекомендацій психолога, тому у колективі кожній дитині комфортно.

Ї – Їдальня. У нашій школі готують смачно та корисно. Деякі учні зізнаються, що їжа навіть смачніша, ніж у ресторанах. До речі, учні протягом дня мають два повноцінні прийоми їжі – сніданок та обід, і один перекус – полуденок.

Й – Ймовірно, на цю літеру ви можете теж знайти слово у словнику та написати нам у коментарях. Будемо раді збагачуватися разом.

К – Комунікація. Це те, чого ми вчимо наших дітей з перших днів. А спільні проекти дуже допомагають її налагодити.

Л – Львів. Це ще одне місто, де існує КМДШ. Тому радо запрошуємо в гості.

М – Медіа. У нашій школі є власні медіа-ресурси, зокрема, шкільна газета, у створенні якої беруть участь усі бажаючі.

Н – Навчальний центр для вчителів. У КМДШ можуть навчатися навіть вчителі інших шкіл. Для них ми організовуємо спеціальні семінари, щоб новітні освітянські методики покращували навчання у кожнісінькій школі.

О – Олімпіади. До них ми дуже вправно готуємо наших учнів, і радіємо з того, що вони демонструють високі результати.

П – Повний день. Діти знаходяться у школі протягом повного дня.

Р – Робототехніка. Ми не лише проводимо заняття з роботехніки, але й маємо власні змагання та олімпіади, де діти можуть представити свої проекти.

С – Співбесіди. Є важливим етапом при вступі до школи.

Т – Табори. На канікулах ми організовуємо для учнів тематичні табори. Кожен табір неповторний і увага(!) викликає залежність – ті діти, які вже були у нашому таборі – завжди просять ще.

У – Уікенд. По суботах ми також раді бачити ваших дітей у КМДШ.Weekend. На них чекають нові друзі та неймовірні пригоди, і, звичайно ж, знання з різних сфер життя, які завжди можна застосувати на практиці.

Ф – Фінансова грамотність. Діти самостійно вчаться розробляти власні проекти у сфері бізнесу та соціальної відповідальності.

Х – Хвильові занурення. У навчальному процесі у початковій школі ми використовуємо тематичні “хвилі” для всебічного вивчення певної теми.

Ц – Цілеспрямованість. Визначивши мету, учні протягом кожної тематичної “хвилі” цілеспрямовано рухаються до створення власного проекту.

Ч – Чвари. Це те, чого ніколи немає в класах. Адже в кожному навчається до 18 дітей під опікою тьютора-психолога, тому атмосфера в колективі сприятлива.

Ш – Школа, яка вчить думати – так, це ми і у нас тут теж є своя літера.

Щ – Щасливі діти. Таких у КМДШ багато

Ь – Це єдина літера, яку все ж таки доведеться пропустити.

Ю – Юнаки та дівчата 12-16 років можуть приєднатися до нашого Підліткового клубу, де ми розглядаємо завжди актуальні та корисні теми, вчимося взаємодіяти та дискутувати.

Я – Як створений світ? Як подолати сором’язливість? Як створити модель, що літає? І ще дуже багато питань починаються з цієї літери. А ми разом шукаємо на них відповіді, взаємодіючи та експериментуючи.

Якщо ви хочете знати про нас ще більше – ми радо відповімо на кожнісіньке запитання.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: