Київ
КМДШ Weekend: відповіді на популярні запитання
03.08.21
169

КМДШ Weekend: відповіді на популярні запитання

У питанні позашкільної освіти батьки часто дотримуються різних, діаметрально протилежних поглядів. Одні вважають її зайвим навантаженнями, що відбирає дитинство. Інші схиляються до думки про те, що без додаткової освіти розкрити потенціал дитини неможливо.

 

КМДШ Weekend – це не про уроки чи шкільну програму. І це точно не додаткове  навантаження, а сучасний ігровий формат навчання та розвитку, під час якої діти нативно здобувають практичні знання, а досвідчені ментори та тьютори підтримують та  професійно відповідають на дитячі «чому?», «навіщо?», «а що, якщо…».

Мета КМДШ Weekend  – у цікавій пізнавальній навчально-ігровій формі розвинути у дітей цікавість до пізнання, до нового, до дослідження, а враховуючи те, що на цих заняттях ми розглядаємо одну тему з різних ракурсів – це дає змогу сформувати у дітей цілісну картинку про взаємозв’язок процесів та явищ навколишнього світу. Ці заняття на 80% складаються з ігрової практичної діяльності

Альона Плис,
креативний кріейтор Школи вихідного дня

Відповідаємо на найбільш популярні запитання батьків:

Через експерименти, досліди та ігри ваша дитина  зрозуміє, що наука це не нудно, а спорт – не складно, знайде друзів, отримає навички соціалізації та командної роботи.

Щосуботи з 11:00 до 17:00. Кожна субота є завершеним блоком, тож ви можете приєднатися до нас в будь-який вихідний!

З 5 до 10 років.

Не тільки, наші заняття дуже люблять наші учні, хоумскулери, учні інших шкіл, навіть дитячих садочків.

На базі наших шкіл у Києві на вибір: Дніпровська Набережна 14 Л та вул. Голосіївська 13 Г. Для комфорту та безпеки дітей буде доступна уся інфраструктура: закрита територія, охорона, супровід тьюторів, STEM – лабораторії, спортивні зали, сучасні їдальні, що відповідають найвищим стандартам.

У вартість вже включено 3- разове харчування. В тому числі харчування, що враховує особливі вимоги та потреби: безлактозне, безглютенове та веганське.

«Хвильові занурення» є основою нашої освітньої програми у початковій школі повного дня, школі вихідного дня та тематичних таборах. Суть у тому, що протягом  певного періоду ми вивчаємо якусь одну наскрізну тему, явище чи предмет – «хвилю». Наприклад, досліджуємо певну країну.

У Школі вихідного дня під час дослідження ми «перевтілюємося».

Я — ОСОБИСТІСТЬ

Інтегрований курс з акторської майстерності, риторики та психології. Це ігрові заняття, під час виконання яких діти розуміють себе, вчаться вільно виражати та відстоювати свої думки, різнобічно проявляти свої таланти перед аудиторією

Я — ВИНАХІДНИК

Курс складається із занять з робототехніки та Scratch-програмування. Освітня програма LEGO ® Education дає можливість учням, на базі спеціальних конструкторів і програм, здобувати та використовувати на практиці знання з фізики, математики та інформатики, із захопленням вивчати робототехніку та програмування. Діти поетапно, працюючи за комп’ютерами, створюють з конструктора та механізмів нових роботів, програмують їх на дії, проводять робо-перегони, робо-бої або робо-покази своїх творінь.

Я — ДОСЛІДНИК

Курс являє собою захоплюючі дослідницькі практикуми з фізики, хімії, біології, анатомії, географії, геології, палеонтології, астрономії та екології. Діти розширюють знання про світ навколо, формують інтерес до природничих наук та відкриттів і встановлюють причинно-наслідкові зв’язки.

Я — ДЕТЕКТИВ

Перевтілення представлене у форматі тематичних квестових завдань, ігор в запропонованих обставинах, що допомагають глибше зануритися в тему. Діти розвивають логіку, знайомляться з цікавими поняттями з історії, культурології, фізики, астрономії, міфології, мистецтвознавства, археології та географії.

Я — МАНДРІВНИК

Інтегрований курс з географії культури, історії та туризму, покликаний розширити кругозір наших мандрівників.

Які карантинні заходи?
Діти перебуватимуть у групах до 15 осіб, поділених за віком +/- 2-3 роки.  Перед відвідуванням діти і викладачі проходитимуть температурний скринінг. Приміщення кварцуються та дезинфікуються.
У школі чергує медсестра.

Детальніше про безпеку у школах тут:

Змінне взуття, пляшечку з водою та гарний настрій.

Пробний день – 600 грн.

Один день – 1100 грн.

Абонемент на 4 заняття – 3900 грн.

Доступні подарункові сертифікати.

Ні, наприклад, ви придбали абонемент на 4 заняття, – можете відвідувати підряд, можете приходити у зручному для вас графіку, попередньо повідомивши координатора про присутність дитини.

Тоді телефонуйте, з радістю дамо відповідь
0800 330 810


Записати дитину

 

 

Soft skills завжди пов’язані з вмінням ненасильницького, партнерського спілкування. Для дитини дуже важливо вміти вибудовувати комунікацію з людьми різних вікових категорій: з однолітками, дорослими, дітьми молодшого та старшого віку. Діти стикаються з веденням переговорів не рідше, ніж дорослі: вміння домовлятися стає необхідністю як в школі, так і поза нею. У переговорному процесі у кожної сторони є власні наміри, які треба вчитись узгоджувати зі спільною метою переговорів, таким чином навчаючись досягати консенсусу. В КМДШ Weekend усі ці навички залучаються для розвитку soft skills.

Маріанна Актаєва,
психологиня КМДШ

З 11 до 17  моя дитина зайнята на активних, інтелектуальних, творчих та натхненних курсах у передовій та сучасній українській школі. При кожній нагоді, ми відвозимо Єву у КМДШ у суботу, адже що може бути краще за час, проведений з користю для дітей!

Леся,
мама Єви, 7 років, Київ
«Перевтілення» у КМДШ Weekend

КМДШ Weekendце чудове рішення при підготовці вашої дитини до школи, охоплення різноманітних активностей в одному місці, у якості подарунку, або якщо у вас є справи у суботу.

Адже ви можете буди впевнені, що дитина поїла, цікаво та змістовно проводить час, про що ви отримуватимете також фотозвіти в Телеграм.

Подаруйте дитині змістовні суботи без гаджетів та знання про дивовижний світ навколо!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: