Київ
Комунікації, PR, екологічні стосунки з оточуючими… Проект Empowerment для учнів 10-11 класів
24.12.19
124

Комунікації, PR, екологічні стосунки з оточуючими… Проект Empowerment для учнів 10-11 класів

Учні 10-11 класів взяли участь в пілотному проекті Empowerment, який відбувся у Львові. Програма проекту полягала в тому, щоб дати сучасним підліткам якісні знання в актуальних для них сферах, а також подарувати натхнення творити креативне майбутнє.

📌 I етап – Психологія стосунків

Учні зустрілися з психотерапевтом, який провів практичний тренінг з формування екологічних стосунків з оточуючими, вміння розуміти себе та комунікувати власні емоції. Познайомившись ближче, учні з Києва та Львова приступили до командного виконання цікавих завдань.

📌 II етап – Креативне підприємництво

🔷 Другий день розпочався з масштабування розуміння процесів комунікації. Учні дізналися, що важливо вміти будувати стосунки не тільки з близькими людьми, а й розуміти, як вибудовувати масові комунікації, створювати особистий бренд та бренд своєї справи. У цьому нам допоміг PR-агент, що працює в сфері масових комунікацій.

🔷 Як виявилося, окрім того, що необхідно вміло комунікувати світу про себе, варто знати, ЩО САМЕ комунікувати. Тому наступна зустріч була орієнтована на пошук власної справи, що буде запалювати учнів та людей навколо. Розбиралися в цьому питанні з допомогою креативного директора холдингу !Fest.

На завершення II етапу учні активно аналізували креативні реклами, створені для формування емоційного сприйняття брендів.

📌 III Етап – Креативність

Розкривали інструменти активізації власної креативності. Також, на прикладі конкретних кейсів, наші підлітки дізналися корисні лайфхаки як реалізовувати власні креативні проекти.

Проект охопив п’ять цінностей КМДШ – повагу до себе та людей, що тебе оточують, взаємодію, відповідальність, розвиток та креативність.

Протягом трьох днів нам вдалося використати кілька інструментів підсилення особистості – рольові моделі, тренінгові ігри, механізми, що допомагають зрозуміти та розвивати себе.

Отримали крутий бекграунд. Готові підкорювати нові горизонти. 🚀


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: