Київ
Креативний старт. Як все було
04.09.18
148

Креативний старт. Як все було

Тематичне святкування початку нового навчального року – традиція КМДШ. 

Цього разу КМДШ.Київ обрала тему, пов’язану з морем, пригодами та скарбами, а у КМДШ.Львів вирішили передати атмосферу відомого фільму «Сніданок у Tiffany’s».

КМДШ.Київ зустрічали своїх мореплавців на чарівному та загадковому Creative Island. Розпочали святкування з пісні, яку написала та виконала учениця 6 класу Єрмолаєва Катерина. Потім під звук ударних музичних інструментів пройшла посвята нових учнів КМДШ. Талановиті тьютори також приготували для гостей сюрприз – запальний танець під трек Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars. Далі кожен клас вирушив на пошуки скарбів. Учнів чекали випробування у вигляді складних завдань, квестів та загадок. І наші мореплавці успішно виконали всі завдання. Ми захопили острів та наповнили його радісними емоціями, які кожен міг зафіксувати на двох креативних фотозонах – «На вітрилах» та «Fish-Eye». А ще на острові було багато морозива, смачних напоїв та інших смаколиків. Скуштувати різні ласощі можна було в неймовірно мальовничій та затишній зоні мангрових лісів. Creative Island був схожий на казку.

Свято початку нового навчального року у КМДШ.Львів на всі 100% передало атмосферу легендарного фільму «Сніданок у Tiffany’s». Кожна учасниця вечірки була схожа на головну героїню – неперевершену Холлі Голлайтлі, а кожен учасник – на елегантного Пола Воржака. Вишукані образи, цікава фотовиставка, жива музика, fashion-фотозони, святкові виступи – все було елегантно та вишукано.

Хочемо подякувати усій великій команді КМДШ за креатив та чудову організацію. Початок навчального року відсвяткували, тепер вирушаємо в захопливу навколосвітню подорож на кораблі під назвою КМДШ. До нових звершень!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: