Київ
“ОРНАМЕНТальність” – фотопроект у музеї Грушевського
26.02.18
59

“ОРНАМЕНТальність” – фотопроект у музеї Грушевського

“Рідна, неповторна мово! Твоїм словом мовлю до Тебе! Завдяки Тобі я такий, мої думки, помисли, слова, завдячуючи Тобі, особливі! Ти – мій інструмент, яким я щоденно відкриваю світ. Ти – початок усього!”

У Міжнародний день рідної мови КМДШата презентували власний фотопроект, у якому виступили головними героями і натхненниками. Виставка під символічною назвою «ОРНАМЕНТальність» пройшла у музеї-садибі Михайла Грушевського у Львові.
“ОРНАМЕНТальність” – погляд у минуле, ще один крок до розуміння того, ким ми були і ким є, змога осягнути символічність цього світу і наше місце в ньому.
Діти створювали образи та вчилися мистецтву фотографії протягом занять на курсі «Я-Митець». Старовинний одяг для фотопроекту надала викладач мистецтва КМДШ_Львів Тетяна Перетятко зі своєї власної колекції вишиванок. Фотографом виступила Зух Ірина, вчитель української мови та літератури КМДШ_Львів.
Фотовиставкою започатковуємо творчу співпрацю КМДШ з музеєм-садибою Михайла Грушевського, далі буде ще більше цікавих проектів!

Надихайтеся разом із нами!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: