Київ
П’ять ідей для створення креативної фотозони
13.03.19
1393

П’ять ідей для створення креативної фотозони

Яскраві фото завжди надають події презентабельності та посилюють WOW-ефект дійства. Думаю, кожен організатор свята прагне, щоб його захід мав саме такий присмак. День народження, випускний, вечірка… Як втілити тематику свята візуально та зробити так, щоб учасники були у захваті, а свято запам`яталося на все життя?

П’ять ідей для створення креативної фотозони від керівника КМДШ. Табори та КМДШ. Школа вихідного дня У Києві – Альони Плис:

Хочу сьогодні вас переконати – щоб зробити івент особливим та яскравим, не потрібно багато коштів. Найважливіший інгредієнт – творча уява.

Я займаюся розробкою програм таборів та Школи вихідного дня у КМДШ (Креативній Міжнародній Дитячій Школі). Кожна наша субота присвячена окремій темі єдиного блоку, і кожна – яскрава. Саме тому я знаходжу способи розкрити тему якнайкраще і хочу поділитися своїм напрацюванням та ідеями.

Ловіть «лайфхаки» – фотозони власноруч. Це легко, доступно та мобільно!

Варіант 1. Грифельна стіна

Популярна та зручна ідея зі стіною, пофарбованою грифельною фарбою. На такій поверхні дуже зручно малювати крейдою, що дає змогу втілювати найяскравіші фантазії. А якщо фарба ще й магнітна – ви натрапили на супервинахід для реалізації творчого потенціалу і втілення всіх задумів.

Варіант 2. Банер з логотипом або однотонний універсальний

Ви можете один раз замовити у друкарні такий банер та використовувати його безліч разів. Банер можна оформлювати під різну тематику, використовуючи будь-які наліпки, навіть просто картинки, надруковані на кольоровому принтері.

Варіант 3. Рамка

Це може бути:

* Рамка, створена власноруч під тематику заходу;

* вже готова багетна рама, яку можна декорувати під захід;

* зроблена під замовлення ПВХ-рамка з лого табору, клубу, школи. Цю рамку можна оформлювати різноманітними тематичними елементами. І, повірте, це буде вашою фішкою!

Варіант 4. Яскравий фон – просто!

Яскравий фон легко та доступно можна склеїти з кольорових картинок, роздрукованих на принтері, або ж з яскравого подарункового паперу. Чудовим доповненням до будь-якої теми та яскравих фото стануть стікери на шпажках. Їх легко можна знайти в інтернеті, роздрукувати, вирізати та приклеїти до шпажок чи коктейльних соломинок силіконовим клеєм.

Варіант 5. Оформлення входу

Якщо ви любите малювати, то можна підготувати тематичні атмосферні фотозони над дверима. Пропоную до вашої уваги дуже атмосферну фотозону «Динозавр», що викликає асоціації входу у пащу динозавра чи печеру.

У такому ж стилі зараз готуємо нову фотозону «BATMEN» для весняного табору «MARVEL HERO MANIA», що, стартує на весняних канікулах. Це тільки початок! В проекті фотозона «Нічне місто», де кемпери зможуть проявити всі свої суперсили та продемонструвати створені власноруч супергеройські образи у всій красі. Кому цікаво – слідкуйте за подіями на нашому сайті чи сторіночці у Facebook та долучайтеся до яскравих канікул!

Запис до весняних таборів КМДШ:

Київ: http://bitly.com/2OgtJqo

Львів: http://bitly.com/2qPzKwl

або за тел.:

Київ +38 097 147 36 83

Львів +38 097 655 81 01


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: