Київ
Партнерство з першим освітнім центром для підприємців Startup Ukraine
19.10.20
60

Партнерство з першим освітнім центром для підприємців Startup Ukraine

Розвивати компетентності учнів, що допоможуть їм сміливо та відповідально діяти, сприяти індивідуальній освітній траєкторії та вибору майбутньої професійної сфери – такими є цілі профільної старшої школи КМДШ. Старшокласники мережі мають можливість вчитися на спеціалізованих факультетах, організованиих спільно із найкращими профі у кожному із обраних напрямків.

З жовтня спільно з освітнім центром для підприємців Startup Ukraine ми запускаємо факультет «StartUP» для учнів 10-11 класів КМДШ на Голосіївській. Місія Startup Ukraine- створювати та розвивати культуру підприємництва в Україні. Упродовж року учні, спільно з підприємцями країни та бізнес експертами, навчатимуться та проходитимуть усі етапи для запуску власних бізнес-ідей.

 

«У рамках факультету ми вивчаємо не просто кроки до побудови бізнесу, ми проходимо шлях від споживачів до творців» – зазначила менторка курсу Анна Петрова.

Факультет передбачає 6 модулів, кожен з яких завершуватиметься захистом міні проєкту.

Зокрема, учні працюватимуть над стратегіями розвитку, аналізом ефективних бізнес-моделей, визначатимуть фінансові моделі й формуватимуть бренди.

Під час занять увага приділяється формуванню кросдисциплінарних навичок та компетентностей, таких як дизайн мислення, фінансова грамотноість, проєктне мислення, самопрезентація.

Впевнені, що скоро зможемо побачити круті проєкти наших учнів! Створюємо в Україні!

 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: