Київ
Пітчинг проєктів на факультетах з профорієнтації
02.12.21
51

Пітчинг проєктів на факультетах з профорієнтації

Відбувся пітчинг проєктів на факультетах у 10 класі після трьох місяців натхненної роботи.
На захисті командних проєктів з підприємництва мали честь зустрітися з Олександром Матковським, CEO B&M event satellites, який ділився думками та рекомендаціями щодо ідей учнів.
Проєкти Медіа за традицією захистили в офісі медіагрупи 1+1 media, отримали зворотній зв’язок від професіоналів індустрії.
На IT також здивували креативними рішеннями та ідеями.
Вітаємо з успішним захистом та отриманням Сертифікатів!
♦ Професійні занурення в КМДШ – це можливість для старшокласників поглибити свої знання і вміння із тих професійних сфер, які вони можуть обрати в майбутньому, а також здобути дієвий досвід за напрямами: «Менеджмент», «Комунікації» та «ІТ-технології» (на вибір).
«Освітньо-формаційний процес КМДШ орієнтований на те, щоб не тільки допомогти учню засвоїти необхідні знання, а й підготувати до життя після школи. Вступ до університету є наступним життєвим етапом наших випускників, який сильно відрізняється від шкільного періоду. І КМДШ допомагає до нього підготуватись. Учні протягом року займаються з профільними викладачами від наших освітніх та бізнес-партнерів.
ІТ, медіа, бізнес-процеси, проектний менеджмент, акторська майстерність, айкідо, фінансова грамотність – на цих та інших студіях викладачі-практики ознайомлюють учнів з реальними кейсами та допомагають розібратись в основних процесах різних професій»
Станіслав Білий, керівник формаційної програми мережі КМДШ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: