Київ
Старт медіакурсу від Вищої школи Media&Production 1+1
26.10.20
117

Старт медіакурсу від Вищої школи Media&Production 1+1

Креативність і комунікативність, критичне мислення та helicopter view – ключові компетентності, які формують учні 10-11 класів мережі КМДШ під час навчання на профільних факультетах професійного розвитку – «Комунікації та медіа», «IT» та «StartUp».

В жовтні спільно з Вищою школою Media & Production 1+1 media ми запустили програму профільної медіа-освіти у рамках факультету «Комунікації та медіа» у КМДШ_Голосіїв.

Упродовж року учні, спільно з журналістами, продюсерами, PR-спеціалістами та блогерами познайомляться з медіа професіями та особливостями роботи в кожній з них.

За результатами першого півріччя, учні створять власні концепції медійних проєктів та пройдуть продюсерський пітчинг, дізнаються про тренди в соціальних мережах та на телебаченні, навчаться проводити факт чекінг та дізнаються професійні секрети роботи з контентом.

Куратором курсу та наставником для учнів став ведучий «Сніданку з 1+1» − Єгор Гордєєв.

⚡ «Мережа шкіл, де учні мають змогу отримувати знання з медіаосвіти від професіоналів своєї справи − зростає. І нас тішить, що відтепер за нашим спеціально розробленим курсом, навчаються у КМДШ. Адже школа має профільні факультети та у навчальній програмі повноцінно представлений напрям «Медіа та комунікації». Впевнені, що наш курс розширить та значно доповнить можливості навчання і допоможе краще познайомитися з різноманітними професіями медіа і телебачення зсередини», − каже Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media & Production.

⚡ «Ми переконані, що освітнє партнерство – це запорука ефективності та повноти навчання для наших учнів. Адже профорієнтація найкраще спрацьовує тоді, коли діти отримують не лише якісну теоретичну базу, але й можуть спробувати себе у різних видах професійної діяльності та переймати досвід напряму від фахівців. Тому, цьогоріч у КМДШ стартували факультети для учнів 10-11 класів. Саме такий підхід дозволить учням зробити усвідомлений вибір професії та комплексно підготуватись до вступу на омріяний напрям. Раді, що разом з новим курсом від Вищої школи Media & Production вдасться втілити наші цілі на найвищому рівні», − розповідає Олександра Брашовецька, керівниця проєктів та освітніх партнерств КМДШ.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: