Київ
Театралізоване дійство «12 див Різдва» у Києві
21.12.19
124

Театралізоване дійство «12 див Різдва» у Києві

📜В українців, як і в багатьох народів світу, стійко побутувало повір’я: як зустрінеш новий рік, так він і мине. Новорічний стіл мусив буквально ломитися від страв, щоб протягом майбутнього року не знати голодної скрути.

Переддень Різдва — Святий вечір — припадав ще на піст. Але, незважаючи на це, вечерю називали багатою кутею, бо на стіл слід було подати аж 12 страв, обов’язковою серед яких була кутя…

 21 грудня у національному центрі Олександра Довженка відбулося грандіозне театральне дійство «Дванадцять див Різдва» за участю учнів та усієї команди школи на Задорожного.

 Учасники оспівували, отанцьовували, театралізували кожну страву Святої вечері. Наприклад, узварчики влаштували реп-батл, у якому читали вірші та оповідання, що починаються на одну літеру. Здогадайтеся, яку?).

Команда, яка представляла гарбузову кашу, виконувала в ролях пісню «Ходить гарбуз по городу».

Оригінально представила свій епізод команда, якій випала страва капуста: учні з’являлися на сцену в образах відомих українських історичних постатей та розповідали про кожного цікаві факти – Григорій Сковорода, Михайло Грушевський, Княгиня Ольга… А девіз виступу такий – як капуста, листям обростає Україна своєю історією, і з кожним роком стає все міцнішою.

💗І ще багато креативних номерів змусили мурах по нашому тілу бігати зі швидкістю вітру. В кінці – We wish you a Merry Christmas у виконанні усіх учасників, міцні-міцні обійми, сльози щастя та по-справжньому святковий настрій.

Дякуємо за неймовірне шоу!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: