Київ
Захист вересневих хвиль
02.10.18
111

Захист вересневих хвиль

Вітаємо КМДШат із захистом вересневих хвиль!

Хвильові занурення у початковій школі – один із навчальних підходів КМДШ. Полягає він у тому, що протягом місяця учні вивчають предмети в рамках однієї теми. Наприклад, київські КМДШата у вересні досліджували тему «Bon Voyage», а тема львівської хвилі звучала «Я-українець?». Як все було.

КМДШ_Київ

Протягом місяця учні КМДШ_Київ мандрували та досліджували світ. А на захисті хвилі відкрили для гостей багато цікавих фактів, які талановито візуалізували.

КМДШата створили виставу про першу навколосвітню подорож Фернана Магеллана, подорожували разом з австралійською морячкою та мандрівницею Джесікою Вотсон, розкрили таємниці семи чудес світу та двох чудес України, відправилися у космічний вояж та у віртуальну подорож Сонячною системою, створювали карти подорожей видатного мореплавця Марко Поло та навіть поплавали на справжній яхті. Впевнені, що ці подорожі діти запам’ятають на все життя.

Фотозвіт

КМДШ_Львів

Цілий вересень учні готували вичерпну відповідь на запитання «Я-українець?»:

✔ Четвертокласники відтворили прадавні обряди українців – «Наума» та «Весілля», нагадали гостям про споконвічні звичаї та вірування нашого народу.
✔ Перші класи показали та зіграли у народні забавлянки «Журавель», «Мишоловка», «Ворота».
✔ Другокласники відтворювали історію в українському танці.
✔ Третьокласники знайомили присутніх з традиційною українською кухнею. А після захисту хвилі почастували гостей українським борщем.

Що ж, вереснева хвиля була дуже бурхливою. Чекаємо попутного вітру знань у наступному місяці. До дослідження наступної теми готові!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: