Kyiv
Як покращити рівень англійської вашої дитини
05.08.19
131

Як покращити рівень англійської вашої дитини

Батьки часто замислюються, чи на достатньому рівні їх дитина знає іноземну мову, яку вивчає в школі? Та чи можна якось перевірити цей рівень на практиці і впевнитися, що у іншомовному середовищі донька чи син будуть почуватися комфортно? Даємо способи, як перевірити рівень володіння мовою, не заглядаючи у шкільний щоденник. 

  1. Поїхати за кордон та/або дати можливість поспілкуватися з носіями мови

Це один з найкращих способів не лише перевірити рівень знання мови, але й допомогти його «підтягнути». Краще, щоб поїздка була навчальною, із зануренням у мовне та шкільне середовище іншої країни. Якщо мова йде про туристичні мандрівки, часто діти та батьки більш заклопотані відвідуванням туристичних локацій.

  1. Тестування курсів іноземних мов

Завдяки аудіюванню та письмовому завданню  вчитель легко визначить, на якому рівні володіння мовою знаходиться дитина. Результати тестування можуть переглянути батьки. Існує багато незалежних мовних тестів, визнаних на міжнародному рівні.

  1. Подивитися разом мультфільм/фільм мовою оригіналу

І час від часу запитувати, про що йдеться в кадрі. Звичайно, подати це у вигляді гри, а не екзамену, адже дитина може від хвилювання взагалі забути найпростішу лексику.

Для того, щоб результат був бажаним, дитині потрібно достатньо саме розмовної практики, вільного спілкування іноземною.

Особливості вивчення англійської мови у КМДШ

«Найкращого результату можна досягти тільки у постійному спілкуванні» – стверджують вчителі КМДШ та створюють для учнів легку та вільну атмосферу спілкування, де жоден не боїться неправильно сказати слово чи поставити наголос. Мета вчителя – не створити проблеми на шляху вивчення іноземної мови, а розв’язати їх, навчити знаходити самостійне вирішення питань та проблем, які постають на шляху.

Наприклад, на уроках англійської діти розглядають ті ж теми, що й на інших заняттях  – математиці, хімії, біології. Це називається інтеграцією.

Навчання проходить за авторськими підручниками, які розроблені таким чином, щоб максимально легко донести граматику та навчити лексики.

Також школярі КМДШ мають можливість вивчати мову за кордоном – у найкращих мовних школах Британії.  Занурення у мовленнєве середовище, відвідування екскурсій, творчих заходів, заняття спортом та спільне з носіями мови дозвілля – все це приводить до найкращих результатів за мінімальний термін.

Для іще більшої впевненості діти регулярно беруть участь у олімпіадах –  шкільних, міських, Всеукраїнських, міжнародних. Нещодавно старшокласники змагалися у Дебатному турнірі з англійської мови, де зайняли призові місця. А щоб зрозуміти, чого їм це вартувало, досить спробувати поговорити з опонентом англійською, наприклад, на тему «Інтелектуальна міграція обумовлена відсутністю приналежності, а не відсутністю можливостей». Це вам зовсім не «Як я провів зимові канікули» та всім відомий «London is the capital…»

І найголовніший результат ще те, що діти люблять мову, надихаються нею, часом навіть починають писати власні твори іноземною!😊


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

You may like it
More materials
Interesting from CISC without spam
Receive useful articles, news and event announcements
Your name *
Fill in error
E-mail *
Fill in error
Sign up

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: