Київ
Як все працює
10.12.20
5692

Як все працює

Наша формаційна команда відповідає за те, щоб ті цінності та компетентності, які ми виховуємо в учнях КМДШ були якісно імплементовані в освітньо-формаційну програму школи. Проєктні підходи, система оцінювання та якісні партнерства з кращими з кращих – за розвиток цього ми завдячуємо важливій частинці формаційної команди пані Олександрі Брашовецькій. Ми задали пані Олександрі 10 питань про те, як саме проходить навчання у КМДШ. Плануєте навчання у нас або ж цікавитесь, як саме проходить щоденний навчальний процес?

Професія тьютора досить нова в нашій країні та ми в КМДШ вже багато років успішно впроваджуємо її у наших школах та вважаємо тьюторство й менторство невід’ємною частиною навчального процесу.

Якщо під час уроку фінансової грамотності з паном Вячеславом Зражевським пройти повз кабінет у школі на Голосіїво, то можна почути емоційні обговорення та відчути драйв, який йде від занять! Бо фінансова грамотність у КМДШ – це завжди інтерактив, практичні приклади та корисні завдання, які у гейміфікованій формі навчають дітей правильно поводитися з грошима. Хочете дізнатися, як пану Вячеславу вдається так надихаюче проводити уроки?

Спілкування англійською у КМДШ – вже давно не дивина, а стиль повсякдення серед наших учнів. За це ми особливо завдячуємо Міс Хелен, завідувачці кафедри іноземних мов та викладачці англійської мови у школі на Голосіїво. Ми запитали у міс Хелен, як саме проходять уроки англійської, як успішно підготувати дітей до Олімпіади та ЗНО та як зробити так, щоб дитина все ж заговорила англійською мовою.

Наскільки практичні знання надає приватна школа КМДШ? Який портрет випускника КМДШ? Як школа працює з Soft Skills та Hard Skils? Відповіді на найпоширеніші запитання дасть пані Ірина.

 

Більше відео про школу – на нашому каналі у YouTube


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: