Київ
КМDШ отримала нагороду на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2023»
15.11.23
63

КМDШ отримала нагороду на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2023»

Офіційна сторінка мережі КМDШ ВСЕСВІТ в Instagram здобула Гран-прі на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2023». Члени журі високо оцінили досягнення і комунікаційну ефективність акаунту мережі.

Instagram акаунт КМDШ ВСЕСВІТ існує з 2017 року. За цей час нам вдалося зібрати велику аудиторію однодумців. З вересня минулого року по сьогодні ми охопили понад 700 000 людей. Наша команда постійно вдосконалює сторінку й працює над тим, аби соцмережі КМDШ були об’єднавчим майданчиком для учнів, їхніх батьків й всієї команди шкіл і садочків. 

«Зазвичай вся мережа радіє здобуткам на олімпіадах і конкурсах наших учнів. Але сьогодні я хочу подякувати всій нашій команді за плідну роботу і цю маленьку нагороду. Вона вкотре підтверджує, що КМDШ ВСЕСВІТ будують професіонали з різних галузей. Пишаюся кожним, хто створює найкращий освітній простір країни», – зазначив засновник мережі Володимир Козленко.

Конкурс «Найкраще корпоративне медіа України 2023» вже 18 рік поспіль організовує Асоціація корпоративних медіа України. Цьогоріч в ньому брали участь більше 30 компаній України, серед яких ДТЕК, ПУМБ, Carlsberg Ukraine, мережа АЗС «ОККО, Coca-Cola Ukraine тощо. Оцінювали кейси учасників експерти з галузей видавництва, PR і маркетингу.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: