Київ
Трансформація бренду Clever Kids в освітній мережі КМDШ
29.03.23
66

Трансформація бренду Clever Kids в освітній мережі КМDШ

Шановні клієнти мережі навчальних закладів Clever Kids,  

 

6 лютого 2023 року бренд Clever Kids перейшов під управління командою мережі приватних шкіл КМDШ. Ми тривалий час спостерігали за появою та становленням садочків і молодшої школи Clever Kids, з цікавістю ставилась до розвитку освітніх підходів, сильним педагогічним колективом та високими академічним  результатами, які демонстрували вихованці Clever Kids.  

 

Проте, останнім часом, під тиском складних зовнішніх обставин та зіткнувшись з управлінською кризою, мережа Clever Kids опинилась під прямою загрозою банкрутства. Це погрожувало повною ліквідацією компанії, втратою робочих місць для близько 50 висококваліфікованих освітян, які наразі є однією із самих вразливих категорій працівників, та закриттям освітніх просторів до яких звикли діти та батьки. Також банкрутство компанії повністю нівелювало б можливість виконання фінансових зобов’язань перед клієнтами мережі Clever Kids.  

 

Наразі садочки та молодша школа Clever Kids продовжують свою роботу у штатному режимі. Паралельно з цим йде процес виведення бренду з кризового стану під управлінням командою КМDШ. Оскільки заявлені боргові зобов’язання попередніх власників компанії є дуже значними – для їх виконання потрібні певні фінансові та часові ресурси. Для кожного клієнта розроблений індивідуальний графік повернення коштів. А також клієнти можуть отримати компенсацію боргу у вигляді освітніх послуг мережі Clever Kids або мережі приватних шкіл КМDШ. Це може бути будь-який формат послуг: садочок, прескул, навчання в школі, освітні табори, extra activities, онлайн або екстернатний формат навчання. В даному форматі компенсації право на отримання освітніх послуг може бути передане дітям родичів чи друзів.  

 

Хочемо зазначити, що паралельно з подоланням вищевказаних викликів, ми налагоджуємо комунікаційні процеси та інтегруємо їх в систему мережі КМDШ. На жаль, деякі з клієнтів Clever Kids зіткнулись з ситуацією затримки відповідей на запити, ми працюємо над цим питанням і найближчим часом зробимо все, щоб наше спілкування було максимально комфортним та продуктивним.  

 

2022 рік був одним із найважчих в історії нашої країни. Багато компаній зникли з бізнес-поля України назавжди. Багато клієнтів зіткнулись з ситуаціями невиконаних фінансових зобов’язань чи неотримання послуг. Ми з розумінням ставимось до негативних емоцій та почуття знесилення, які викликає подібна ситуація. Та закликаємо не здаватись, що і робимо особисто. Підхопивши бренд Clever Kids у найтяжчі для нього часи, ми хочемо зберегти надзвичайно цікавий та високоякісний освітній простір для дітей, робочі місця для півсотні працівників та поновити добру репутацію бренду в очах його клієнтів. І команда КМDШ вже ретельно працює над реалізацією цих планів, щоб завжди залишатись надійним освітнім партнером для українців.  

 

З повагою, мережа приватних шкіл КМDШ 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: