Київ
Табір МІСТО 2021: вражаюче повернення
02.08.21
111

Табір МІСТО 2021: вражаюче повернення

Табір “МІСТО” без перебільшення можна назвати найпопулярнішим табором у Львівській області. Щороку майже півтисячі дітей відпочивають  тут разом з КМДШ_Camps. Дітям надзвичайно подобається формат 12-ти денної проектно-інтелектуальної гри.  Таборову локацію теж варто окремо відзначити, адже це комфортний готель на території у кілька гектарів поряд з Брюховицьким лісом.

Через карантинні заходи влітку 2020 табір не проводився, але від того він став ще більш очікуваним у  2021-му.

Перша зміна стартувала 7 червня – це був особливий день. Таборова команда була надзвичайно рада зустрічати нових гостей табору, і особливо цікаво було побачити, як подорослішали вже знайомі нам кемпери! Відтоді почався безперервний коловорот подій, нових викликів, цікавих завдань, квестів, майстер-класів та творчих виступів.

Програма змін не повторювалася, тому багато дітей залишилися у таборі “МІСТО” одразу на кілька змін. Цього року спостерігалася цікава тенденція: батьки реєстрували дітей цілими міні групами з однокласників, друзів та родичів. У таборі “МІСТО” нудьгувати і так не доводилося, а з друзями було ще веселіше. Наприкінці табору нові друзі були у всіх!

 

 

Це були неймовірні діти, надзвичайні 4 зміни. Кількість заявок у табір в рази перевищувала кількість місць. Тому рекомендуємо наступного року бронювати табір зазадалегідь!

До нових зустрічей у таборах КМДШ.

Актуальні табори тут


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: