Київ
Всеукраїнський челендж #Сильніпротибулінгу
17.10.19
126

Всеукраїнський челендж #Сильніпротибулінгу

«Коли дитина постійно зайнята власним розвитком – чи то інтелектуальним, чи спортивним – у неї ніколи не виникне думка самоствердитися за рахунок інших. Такі люди самодостатні, вони направляють свою енергію в правильне русло.»

Дякуємо за порцію натхнення нашому гостю, Ігорю Кузьменку, переможцю телевізійного проекту «Танці з зірками» 2017. Він порадив КМДШатам бути постійно зайнятими тим, що приносить задоволення та користь як фізичному здоров’ю, так і інтелектуальному.

Ігор завітав до школи в рамках Всеукраїнського челенджу #Сильніпротибулінгу, ініційованого Столичною юстицією.

До кампанії щодо протидії булінгу долучаються відомі спортсмени, танцюристи, олімпійські чемпіони, школярі, в тому числі і учні КМДШ.

👏 Сьогодні в рамках челенджу ми насолодилися танцювальними виступами народного хореографічного ансамблю «Каприз» та учениці 3 класу КМДШ Аеліти Ущаповської.

Також були раді послухати та засипати запитаннями Катерину Поляновську, головного спеціаліста з правової освіти ГТУЮ у місті Києві. Пані Катерина розповіла про причини булінгу, а головне – про те, як боротися з цим явищем, до кого звертатися в ситуаціях, коли тебе намагаються образити або ж коли ти є спостерігачем булінгу.

Дякуємо нашим гостям!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вам може бути цікаво
Більше матеріалів
Цікаве від КМДШ без спаму
Отримуйте корисні статті, новини та анонси подій
Ваше ім'я *
Помилка заповнення
E-mail *
Помилка заповнення
Підписатися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: